•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Laat een atelier in uw tuin bouwen door Van der Heijden Buitenleven. Wij maken een ontwerp op maat, produceren de onderdelen prefab op onze werkplaats en bouwen vervolgens uw atelier. Kom daarom snel langs in onze exclusieve showroom en ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor het realiseren van een atelier in uw tuin.

Persoonlijk ontwerp als u een atelier op maat laat bouwen

Het is belangrijk dat het atelier dat u in uw tuin laat bouwen perfect past bij uw wensen en vereisten. Daarom bespreekt onze adviseur uw ideeën uitvoerig om op basis hiervan met een passend ontwerp te komen. Natuurlijk kunnen we hier nog altijd aanpassingen in aanbrengen. Net zo lang tot u 100% tevreden bent over uw atelier.

Efficiënte realisatie van uw atelier op maat

Zodra u tevreden bent over het ontwerp van uw atelier, verloopt de realisatie ervan efficiënt. Wij maken namelijk een groot deel van de onderdelen prefab in onze werkplaats. Zo hoeven we uw atelier alleen nog maar bij u in de tuin in elkaar te zetten. Vervolgens kunt u grenzeloos genieten van uw nieuwe atelier.

Diverse uitvoeringen voor uw atelier

U kunt uw atelier op maat zo luxe laten uitvoeren als u zelf wilt. U heeft bij ons keuze uit drie collecties: Basic, De Luxe en Excellent. In deze collecties onderscheiden we materiaalgebruik en afwerkingsniveau. Welke uitvoering past het beste bij uw wensen? Onze specialisten adviseren u er graag over.

Kom langs in onze exclusieve showroom

U bent van harte welkom om onze showroom in Heesch te bezoeken en inspiratie op te doen voor uw atelier. Als u vooraf een afspraak maakt, zal een van onze adviseurs voor u klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden, uw wensen te bespreken en u persoonlijk te adviseren. U maakt een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of door online een tijdslot in onze agenda te reserveren.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8