•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Laat een houten atelier in uw tuin bouwen door Van der Heijden Buitenleven. Droomt u al jaren van een houten atelier in uw eigen tuin? Een atelier is de perfecte ruimte om uw hobby of werk ongestoord vanuit thuis te kunnen uitoefenen. Wij maken een ontwerp op maat, produceren de onderdelen prefab op onze werkplaats en bouwen vervolgens uw houten atelier. Kom daarom snel langs in onze exclusieve showroom en ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor het realiseren van een atelier in uw tuin. 

Een persoonlijk ontwerp wanneer u een houten atelier op maat laat bouwen

Het is belangrijk dat het houten atelier dat u in uw tuin laat bouwen perfect past bij uw wensen en voorkeuren. Daarom bespreekt onze adviseur uw ideeën uitvoerig om op basis hiervan met een passend ontwerp te komen. Natuurlijk kunnen we hier nog altijd aanpassingen in aanbrengen. Net zo lang tot u 100% tevreden bent over uw atelier. Heeft u een bepaalde houtsoort in gedachten? Vaak werken wij bijvoorbeeld met geïmpregneerd Vuren, Douglas, Eiken en Western Red Cedar. Wilt u het hout laten behandelen met olie of beits, of laat u het hout vergrijzen door weersinvloeden? Hoe gaan de ramen en deuren eruitzien? Dat is nog maar het begin van de vele opties die Van der Heijden Buitenleven biedt. 

Efficiënte realisatie van uw atelier op maat in Heesch

Zodra u tevreden bent over het ontwerp van uw atelier, verloopt de realisatie ervan efficiënt. Wij maken namelijk een groot deel van de onderdelen prefab in onze werkplaats. Zo hoeven we uw houten atelier alleen nog maar in uw tuin in elkaar te zetten. Vervolgens kunt u grenzeloos genieten van uw nieuwe atelier. 

Diverse uitvoeringen voor uw atelier

U kunt uw houten atelier op maat zo luxe laten uitvoeren als u zelf wilt. U heeft bij ons keuze uit drie collecties: Basic, De Luxe en Excellent. In deze collecties onderscheiden we materiaalgebruik en afwerkingsniveau. Welke uitvoering past het beste bij uw wensen? Onze specialisten adviseren u er graag over. 

Kom langs in onze exclusieve showroom

U bent van harte welkom om onze showroom in Heesch te bezoeken en inspiratie op te doen voor uw houten atelier. Als u vooraf een afspraak maakt, zal een van onze adviseurs voor u klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden, uw wensen te bespreken en u persoonlijk te adviseren. U maakt een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of door online een tijdslot in onze agenda te reserveren.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.