•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Dankzij een houten berging op maat, met of zonder overkapping, kunt u eenvoudig spullen opbergen. Uw fietsen, tuingereedschap of tuinmeubelen kunt u veilig en droog opslaan. Door uw houten berging te laten bouwen door Van der Heijden Buitenleven haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte in uw tuin. 

Houten berging op maat: praktisch en mooi

In de eerste instantie kiest u er waarschijnlijk voor om een houten berging met overkapping te laten bouwen voor het praktische aspect. U heeft spullen die u graag netjes en uit het zicht wilt opbergen. Dat neemt echter niet weg dat de houten berging op maat niet mooi kan zijn. Het blijft toch een onderdeel van uw woning of tuin. Daarom zorgen we er bij Van der Heijden Buitenleven voor dat uw houten berging perfect bij uw woning past. 

Hoe ziet de berging van uw dromen eruit?

Er zijn veel opties waaruit u kunt kiezen als u een houten berging op maat wilt laten bouwen door onze specialisten. Hoe groot wordt de berging? Wat wordt de indeling? Komen er ramen in de berging? Gaat u voor een houten berging met of zonder overkapping? Het aantal keuzes is oneindig. Onze deskundige adviseurs helpen u graag. Uit ervaring kunnen zij u alles vertellen over hoe u uw berging optimaal kunt vormgeven en indelen.

Houten berging met overkapping: het beste van twee werelden

Door uw houten berging meteen met overkapping te laten bouwen, haalt u écht het maximale uit uw berging. U combineert namelijk de functionele opbergruimte van de berging met het comfort en plezier dat een overkapping biedt. Onder de overkapping kunt u namelijk heerlijk buiten zitten, zelfs als de weersomstandigheden wat minder zijn. 

Plan online uw afspraak in

Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn en helpen u met de realisatie van een houten berging op maat die daar perfect aan voldoet. Plan een afspraak in via de online agenda of maak uw afspraak telefonisch door te bellen naar 0412 - 452 718. Wilt u eerst meer informatie? Of heeft u nog bepaalde vragen? Ook dan kunt u ons uiteraard bellen.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,7 op KlantenVertellen.nl
9,7

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

"Ontzettend blij met het hele traject! Chapeau!"

Ontzettend blij met het hele traject van advisering tot en met plaatsing en opvolging van 'opleverdingetjes' en vragen. Chapeau! De beloofde foto's van een ingerichte tuin met tuinhuis volgen zoals beloofd.

Totaal oordeel 10 Persoonlijk advies 10
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 10
Service 10 Showroom 10
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 10 Gemiddelde 10

Erika Dijkstra uit Zuid-Beijerland