Wilt u ook graag een handige, houten berging voor uw fietsen, tuinmeubelen, kruiwagen en tuingereedschap? Helemaal op maat gemaakt van hout, met een plat dak? Laat ons dan meedenken. De vakmensen van Van der Heijden Buitenleven maken dagelijks houten bergingen, dus weten uit ervaring wat voor u de beste indeling kan zijn. Vaak met weinig ramen omdat u de ruimte optimaal moet kunnen indelen. Zo is het mogelijk om bij een compacte oplossing het maximale eruit te halen.

Uw houten berging op maat is snel gebouwd

Het bouwen van een houten berging op maat heeft zo z’n voordelen. Om te beginnen kun je sneller met hout bouwen dan met steen. Metselen vergt meer voorbereiding, stelwerk en arbeid. En dat hout ook duurzaam kan zijn, dat weet u natuurlijk al. Dat heeft te maken met de materiaalkeuze en het afwerkingsniveau. Laat u vrijblijvend adviseren.

Naast functioneel ook mooi

U kunt erop vertrouwen dat het maatwerk met liefde tot in de kleinste details wordt uitgevoerd, helemaal passend bij de stijl van uw tuin. Of dat nu een kleine berging is of een wat grotere, functionele ruimte. Onze vakmensen zorgen dat u er plezier van heeft. Kortom, een berging kan naast functioneel ook mooi zijn.

Opties Buitenleven

Uw tuinhuis, bijgebouw of zorgwoning kunt u laten uitvoeren zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit de houtsoorten Douglas, geïmpregneerd Vuren, Eiken of Western Red Cedar, maar ook kunt u de gewenste behandeling of afwerking bepalen. Van kleur tot dakpan en van raam tot en met schuifpui. Lees daarom verder op . . . Meer over opties Buitenleven

Bel of bezoek ons

Onze specialisten staan u graag met raad & daad . . . en koffie terzijde. Dus als u vragen heeft, bel ons dan gerust op 0412 – 452 718. U kunt ook direct een afspraak maken via de button onderaan de pagina. Dan verschijnt deze in onze agenda. Graag tot ziens in Heesch!

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8

"We zijn heel erg tevreden met onze overkapping van Houthandel van der Heijden."

We zijn heel erg tevreden met onze overkapping van Houthandel van der Heijden. Ze hebben bij ons een hele goede indruk achtergelaten. Zowel op het gebied van advies tot montage en de service na oplevering!

Totaal oordeel 8 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 9 Kwaliteit 8
Service 9
Afspraken nakomen 8 Flexibiliteit 8
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 8,5

Erwin van der Leeden uit Etten-Leur