•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Heeft u interesse in een houten berging op maat? Dan bent u bij ons in goede handen. Wij hebben namelijk al vele bergingen van hout gerealiseerd en maken elke berging volledig op maat. Uw op maat gemaakte houten berging kunt u vervolgens gebruiken om eenvoudig spullen in op te bergen. Uw fietsen, tuingereedschap of tuinmeubelen slaat u zo veilig en droog op. Door uw houten berging te laten bouwen door Van der Heijden Buitenleven haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte in uw tuin. 

Houten berging op maat: praktisch en mooi

In eerste instantie kiezen de meeste mensen er waarschijnlijk voor om bergingen te laten bouwen voor het praktische aspect. Met een houten tuinberging op maat kunt u uw spullen netjes en uit het zicht opbergen. Dat neemt echter niet weg dat een berging van hout niet mooi kan zijn. Het blijft toch een onderdeel van uw woning of tuin. Daarom zorgen we er bij Van der Heijden Buitenleven voor dat uw houten tuinberging perfect bij uw woning past en volledig op maat gemaakt wordt. 

Hoe ziet de berging van uw dromen eruit?

Er zijn veel opties waaruit u kunt kiezen als u een houten tuinberging op maat wilt laten bouwen door onze specialisten. Hoe groot wordt de berging? Hoe wilt u de berging indelen? Komen er ramen in de berging? En van wat voor hout wilt u dat uw berging gemaakt wordt? De mogelijkheden omtrent bergingen zijn oneindig. Onze deskundige adviseurs helpen u daarom graag de juiste keuzes te maken. Zij vertellen u graag alles over hoe u uw berging van hout optimaal kunt vormgeven en indelen.

Breid uw houten berging uit naar wens

Onze experts worden ook geregeld ingeschakeld om bergingen uit te breiden. Laat er bijvoorbeeld een houten overkapping of moderne veranda aan bouwen en haal daarmee écht het maximale uit uw berging. U combineert op deze manier de functionele opbergruimte van de berging met het comfort en plezier dat een overkapping of veranda biedt. 

Plan online uw afspraak in

Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn en helpen u met de realisatie van een houten berging op maat die daar perfect aan voldoet. Plan een afspraak in via de online agenda of maak uw afspraak telefonisch door te bellen naar 0412 - 452 718. Wilt u eerst meer informatie over het op maat laten maken van een houten tuinberging? Of heeft u nog bepaalde vragen? Ook dan kunt u ons uiteraard bellen.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen

"Van uitleg tot opbouw en nazorg volledig volgens verwachting."

Van begin tot eind helder. Van uitleg tot opbouw en nazorg volledig volgens verwachting.

Totaal oordeel 8 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 8 Kwaliteit 8
Service 9 Showroom 8
Afspraken nakomen 8 Flexibiliteit 9
Deskundigheid medewerker(s) 8 Gemiddelde 8,3

Dennis Wolf uit Oosterhout