•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Wilt u ook graag een handige, houten berging voor uw fietsen, tuinmeubelen, kruiwagen en tuingereedschap? Helemaal op maat gemaakt van hout, met een plat dak? Laat ons dan meedenken. De vakmensen van Van der Heijden Buitenleven maken dagelijks houten bergingen, dus weten uit ervaring wat voor u de beste indeling kan zijn. Vaak met weinig ramen omdat u de ruimte optimaal moet kunnen indelen. Zo is het mogelijk om bij een compacte oplossing het maximale eruit te halen.

Uw houten berging op maat is snel gebouwd

Het bouwen van een houten berging op maat heeft zo z’n voordelen. Om te beginnen kun je sneller met hout bouwen dan met steen. Metselen vergt meer voorbereiding, stelwerk en arbeid. En dat hout ook duurzaam kan zijn, dat weet u natuurlijk al. Dat heeft te maken met de materiaalkeuze en het afwerkingsniveau. Laat u vrijblijvend adviseren.

Naast functioneel ook mooi

U kunt erop vertrouwen dat het maatwerk met liefde tot in de kleinste details wordt uitgevoerd, helemaal passend bij de stijl van uw tuin. Of dat nu een kleine berging is of een wat grotere, functionele ruimte. Onze vakmensen zorgen dat u er plezier van heeft. Kortom, een berging kan naast functioneel ook mooi zijn.

Opties Buitenleven

Uw tuinhuis, bijgebouw of zorgwoning kunt u laten uitvoeren zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit de houtsoorten Douglas, geïmpregneerd Vuren, Eiken of Western Red Cedar, maar ook kunt u de gewenste behandeling of afwerking bepalen. Van kleur tot dakpan en van raam tot en met schuifpui. Lees daarom verder op . . . Meer over opties Buitenleven

Bel of bezoek ons

Onze specialisten staan u graag met raad & daad . . . en koffie terzijde. Dus als u vragen heeft, bel ons dan gerust op 0412 – 452 718. U kunt ook direct een afspraak maken via de button onderaan de pagina. Dan verschijnt deze in onze agenda. Graag tot ziens in Heesch!

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8

"Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!"

Was heel gezellig met de medewerkers. De samenwerking met sub-aannemers was goed. Zij speelden goed op elkaar in en mondelinge afspraken zijn ook allemaal goed gegaan. Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!

Totaal oordeel 9 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 8
Service 9
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 9,3

Peter Schless uit Breda