Iedereen wil zijn fiets of motor graag droog stallen in bijvoorbeeld een houten fietsenhok. En als het even kan ook veilig. Het is tenslotte een kostbaar goed. Van der Heijden Buitenleven bouwt compacte en gesloten, houten fietsenbergingen voor bij uw woning. Dat doen we ook in opdracht van gemeenten, scholen en architecten.

Open of dicht model houten fietsenstalling?

Denkt u direct aan een dicht model omdat dit praktisch en veilig is, of is dat niet nodig? Het is ook mogelijk om een open model te kiezen i.p.v. een dicht model, de keuze is aan u. Dit is natuurlijk afhankelijk van de bestemming voor de berging. Vraag het gerust aan een van onze adviseurs als u nog mocht twijfelen.

Praktisch kan ook mooi zijn

Functioneel en fraai kunnen zeker samengaan, want ook voor de houten fietsenstalling geldt dat deze qua ontwerp passend kan worden gemaakt bij uw huis of gebouw. Laat een van onze ontwerpers met u meedenken. Dan zorgen onze vakmensen voor een mooie, praktische oplossing.

Verschillende uitvoeringen van uw houten fietsenhok

U kunt uw fietsenstalling van hout zo luxe laten uitvoeren als u zelf wilt. Zo heeft u bij ons keuze uit drie verschillende collecties: Basic, De Luxe en Excellent. Met deze collecties maken we onderscheid in materiaalgebruik en afwerkingsniveau. Zo maken we in de Basic collectie gebruik van Douglas of geïmpregneerd Scandinavisch hout, terwijl we in de Excellent collectie houtsoorten als Western Red Cedar of Eiken gebruiken. 

Opties voor uw fietsenstalling van hout

Als u uw houten fietsenhok laat realiseren door Van der Heijden Buitenleven kunt u altijd rekenen op maatwerk. Kiest u voor Douglas hout, geïmpregneerd Vuren, Eiken of toch voor Western Red Cedar? Laat u het hout van de fietsenstalling behandelen? En hoe laat u de houten fietsenstalling afwerken? Bij ons is heel wat mogelijk en kunt u kiezen voor verschillende opties

Maak een afspraak en bezoek onze exclusieve showroom

Hoe ziet uw ideale houten fietsenhok eruit? Kom langs in onze exclusieve showroom in Heesch, maak uw wensen kenbaar aan onze specialisten en kom alles te weten over onze mogelijkheden. U maakt hiervoor een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of door onze online agenda in te vullen. Zien we u snel in onze showroom? De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8

"Een goed advies met duidelijke afspraken en een strakke planning."

Een goed advies met duidelijke afspraken en een strakke planning. Ook als tijdens het plaatsen iets anders uitvalt dan bedoeld wordt het netjes aangepast.

Totaal oordeel 9 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 8 Kwaliteit 9
Service 10 Showroom 9
Afspraken nakomen 9 Flexibiliteit 9
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 9

Mark van den Brand uit Teeffelen