•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Iedereen wil zijn fiets of motor graag droog stallen in bijvoorbeeld een houten fietsenstalling, maar het bouwen van een fietsenhok is niet altijd een gemakkelijke klus. Het is immers van belang dat de fietsenberging van hout veilig is. Het is tenslotte een kostbaar goed. Van der Heijden Buitenleven bouwt een compacte, gesloten fietsenberging van hout die perfect bij uw woning past. Ook in opdracht van gemeenten, scholen en architecten bouwen wij een houten fietsenstalling op maat. 

Wilt u een houten fietsenstalling in open of gesloten model laten bouwen?

Denkt u direct aan een dicht model omdat dit praktisch en veilig is, of heeft u voorkeur voor een open stalling? Dit is natuurlijk afhankelijk van de bestemming voor de berging. Vraag het gerust aan een van onze adviseurs als u nog mocht twijfelen. Wij helpen u graag met uw keuze voordat u besluit om een bepaald type fietsenberging van hout of fietsenstalling te laten bouwen. 

Praktisch kan ook mooi zijn

Functionaliteit en een mooie uitstraling kunnen zeker samengaan, want ook voor een houten fietsenhok geldt dat deze qua ontwerp passend kan worden gemaakt bij uw huis of pand. Laat een van onze ontwerpers met u meedenken. Dan zorgen onze vakmensen voor een mooie, praktische oplossing voor een fietsenberging van hout.

Verschillende uitvoeringen van uw houten fietsenhok

U kunt bij ons uw fietsenberging van hout zo luxe laten uitvoeren als u zelf wilt. Zo heeft u bij ons keuze uit drie verschillende collecties: Basic, De Luxe en Excellent. Met deze collecties maken we onderscheid in materiaalgebruik en afwerkingsniveau. Zo maken we in de Basic collectie gebruik van Douglas of geïmpregneerd Scandinavisch hout, terwijl we in de Excellent collectie houtsoorten als Western Red Cedar of Eiken gebruiken. Indien gewenst, vertellen wij u ook hierover graag meer.

Opties voor uw fietsenstalling van hout

Als u uw houten fietsenhok laat realiseren door Van der Heijden Buitenleven kunt u altijd rekenen op professioneel maatwerk. Kiest u voor Douglas hout, geïmpregneerd Vuren, Eiken of toch voor Western Red Cedar? Laat u het hout van de fietsenstalling behandelen? En hoe laat u de houten fietsenstalling afwerken? Bij ons is heel wat mogelijk en u heeft keuze uit verschillende opties

Maak een afspraak en bezoek onze exclusieve showroom

Hoe ziet uw ideale houten fietsenhok eruit en heeft u een specifiek budget voor het bouwen ervan? Kom langs in onze exclusieve showroom in Heesch, maak uw wensen kenbaar aan onze specialisten en kom alles te weten over de mogelijkheden voor uw fietsenberging van hout. U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of door onze online agenda in te vullen.

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,7 op KlantenVertellen.nl
9,7

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

"Ontzettend blij met het hele traject! Chapeau!"

Ontzettend blij met het hele traject van advisering tot en met plaatsing en opvolging van 'opleverdingetjes' en vragen. Chapeau! De beloofde foto's van een ingerichte tuin met tuinhuis volgen zoals beloofd.

Totaal oordeel 10 Persoonlijk advies 10
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 10
Service 10 Showroom 10
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 10 Gemiddelde 10

Erika Dijkstra uit Zuid-Beijerland