•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Iedereen wil zijn fiets of motor graag droog stallen in bijvoorbeeld een houten fietsenstalling, maar het bouwen van een fietsenhok is niet altijd een gemakkelijke klus. Het is immers van belang dat de fietsenberging van hout veilig is. Het is tenslotte een kostbaar goed. Van der Heijden Buitenleven bouwt een compacte, gesloten fietsenberging van hout die perfect bij uw woning past. Ook in opdracht van gemeenten, scholen en architecten bouwen wij een houten fietsenstalling op maat. 

Wilt u een houten fietsenstalling in open of gesloten model laten bouwen?

Denkt u direct aan een dicht model omdat dit praktisch en veilig is, of heeft u voorkeur voor een open stalling? Dit is natuurlijk afhankelijk van de bestemming voor de berging. Vraag het gerust aan een van onze adviseurs als u nog mocht twijfelen. Wij helpen u graag met uw keuze voordat u besluit om een bepaald type fietsenberging van hout of fietsenstalling te laten bouwen. 

Praktisch kan ook mooi zijn

Functionaliteit en een mooie uitstraling kunnen zeker samengaan, want ook voor een houten fietsenhok geldt dat deze qua ontwerp passend kan worden gemaakt bij uw huis of pand. Laat een van onze ontwerpers met u meedenken. Dan zorgen onze vakmensen voor een mooie, praktische oplossing voor een fietsenberging van hout.

Verschillende uitvoeringen van uw houten fietsenhok

U kunt bij ons uw fietsenberging van hout zo luxe laten uitvoeren als u zelf wilt. Zo heeft u bij ons keuze uit drie verschillende collecties: Basic, De Luxe en Excellent. Met deze collecties maken we onderscheid in materiaalgebruik en afwerkingsniveau. Zo maken we in de Basic collectie gebruik van Douglas of geïmpregneerd Scandinavisch hout, terwijl we in de Excellent collectie houtsoorten als Western Red Cedar of Eiken gebruiken. Indien gewenst, vertellen wij u ook hierover graag meer.

Opties voor uw fietsenstalling van hout

Als u uw houten fietsenhok laat realiseren door Van der Heijden Buitenleven kunt u altijd rekenen op professioneel maatwerk. Kiest u voor Douglas hout, geïmpregneerd Vuren, Eiken of toch voor Western Red Cedar? Laat u het hout van de fietsenstalling behandelen? En hoe laat u de houten fietsenstalling afwerken? Bij ons is heel wat mogelijk en u heeft keuze uit verschillende opties

Maak een afspraak en bezoek onze exclusieve showroom

Hoe ziet uw ideale houten fietsenhok eruit en heeft u een specifiek budget voor het bouwen ervan? Kom langs in onze exclusieve showroom in Heesch, maak uw wensen kenbaar aan onze specialisten en kom alles te weten over de mogelijkheden voor uw fietsenberging van hout. U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of door onze online agenda in te vullen.

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8

"Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!"

Was heel gezellig met de medewerkers. De samenwerking met sub-aannemers was goed. Zij speelden goed op elkaar in en mondelinge afspraken zijn ook allemaal goed gegaan. Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!

Totaal oordeel 9 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 8
Service 9
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 9,3

Peter Schless uit Breda