Iedereen wil zijn fiets of motor graag droog stallen in bijvoorbeeld een houten fietsenhok. En als het even kan ook veilig. Het is tenslotte een kostbaar goed. Van der Heijden Buitenleven bouwt compacte en gesloten, houten fietsenbergingen voor bij uw woning. Dat doen we ook in opdracht van gemeenten, scholen en architecten. 

Open of dicht model houten fietsenstalling?

Denkt u direct aan een dicht model omdat dit praktisch en veilig is, of is dat niet nodig? Het is ook mogelijk om een open model te kiezen i.p.v. een dicht model, de keuze is aan u. Dit is natuurlijk afhankelijk van de bestemming voor de berging. Vraag het gerust aan een van onze adviseurs als u nog mocht twijfelen.

Praktisch kan ook mooi zijn

Functioneel en fraai kunnen zeker samengaan, want ook voor de houten fietsenstalling geldt dat deze qua ontwerp passend kan worden gemaakt bij uw huis of gebouw. Laat een van onze ontwerpers met u meedenken. Dan zorgen onze vakmensen voor een mooie, praktische oplossing.

Opties Buitenleven

Uw tuinhuis, bijgebouw of zorgwoning kunt u laten uitvoeren zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit de houtsoorten Douglas, geïmpregneerd Vuren, Eiken of Western Red Cedar, maar ook kunt u de gewenste behandeling of afwerking bepalen. Van kleur tot dakpan en van raam tot en met schuifpui. Lees daarom verder op . . . Meer over opties Buitenleven

Bel of bezoek ons

Onze specialisten staan u graag met raad & daad . . . en koffie terzijde. Dus als u vragen heeft, bel ons dan gerust op 0412 – 452 718. U kunt ook direct een afspraak maken via de button onderaan de pagina. Dan verschijnt deze in onze agenda. Graag tot ziens in Heesch!

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,7 op KlantenVertellen.nl
8,7

"We zijn heel erg tevreden met onze overkapping van Houthandel van der Heijden."

We zijn heel erg tevreden met onze overkapping van Houthandel van der Heijden. Ze hebben bij ons een hele goede indruk achtergelaten. Zowel op het gebied van advies tot montage en de service na oplevering!

Totaal oordeel 8 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 9 Kwaliteit 8
Service 9
Afspraken nakomen 8 Flexibiliteit 8
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 8,5

Erwin van der Leeden uit Etten-Leur