Iedereen wil zijn fiets of motor graag droog stallen. En als het even kan ook veilig, tenslotte is het een kostbaar goed. Van der Heijden Buitenleven bouwt compacte en gesloten, houten fietsenbergingen voor bij uw huis. Dat doen we ook in opdracht van gemeenten, scholen en architecten.

Binnenkort uw wensen bespreken?

Open of dicht model houten fietsenstalling?

Denkt u direct aan een dicht model omdat dit praktisch en veilig is, of is dat niet nodig? Het is ook mogelijk om een open model te kiezen i.p.v. een dicht model, de keuze is aan u. Dit is natuurlijk afhankelijk van de bestemming voor de berging. Vraag het gerust aan een van onze adviseurs als u nog mocht twijfelen.

Praktisch kan ook mooi zijn

Functioneel en fraai kunnen zeker samengaan, want ook voor de houten fietsenstalling geldt dat deze qua ontwerp passend kan worden gemaakt bij uw huis of gebouw. Laat een van onze ontwerpers met u meedenken.
Dan zorgen onze vakmensen voor een mooie, praktische oplossing.

Opties Buitenleven

Uw tuinhuis, bijgebouw of zorgwoning kunt u laten uitvoeren zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit de houtsoorten Douglas, geïmpregneerd Vuren, Eiken of Western Red Cedar, maar ook kunt u de gewenste behandeling of afwerking bepalen. Van kleur tot dakpan en van raam tot en met schuifpui. Lees daarom verder op . . . Meer over opties Buitenleven

Bel of bezoek ons

Onze specialisten staan u graag met raad & daad . . . en koffie terzijde. Dus als u vragen heeft, bel ons dan gerust op 0412 – 452 718. U kunt ook direct een afspraak maken via de button onderaan de pagina. Dan verschijnt deze in onze agenda. Graag tot ziens in Heesch!

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

8,7

"Tot in de kleinste details is het helemaal naar onze zin plus een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.".

In december 2016 is er bij ons een tuinhuis met overkapping gemaakt. Bij het ontwerp hebben ze goed met ons mee gedacht. Tot in de kleinste details is het helemaal naar onze zin plus een heel goede pr... [lees verder]

Ineke Ahlers

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,7 op KlantenVertellen.nl
8,7

"Tot in de kleinste details is het helemaal naar onze zin plus een heel goede prijs/kwaliteit verhouding."

In december 2016 is er bij ons een tuinhuis met overkapping gemaakt. Bij het ontwerp hebben ze goed met ons mee gedacht. Tot in de kleinste details is het helemaal naar onze zin plus een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

Totaal oordeel 9 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 9 Kwaliteit 9
Service 9 Showroom 8
Afspraken nakomen 9 Flexibiliteit 9
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 8,9

Ineke Ahlers uit Boxtel