•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Met een glazen schuifwand tovert u uw overkapping om tot een wind- en waterdicht buitenverblijf. Heerlijk genieten van het najaarszonnetje zonder het koud te krijgen? Even helemaal tot rust komen onder uw overkapping, ondanks dat het gaat waaien of regenen? U sluit simpelweg de glazen schuifdeuren van uw overkapping en u geniet van een winddicht buitenverblijf.

Het hele jaar door genieten dankzij een glazen schuifwand aan een overkapping

Heeft u al een overkapping aan uw woning? Dan geniet u ongetwijfeld al enorm van die lange zomeravonden die u doorbrengt onder uw overkapping. Gezellig samen eten of borrelen tot in de laatste uurtjes. Helaas is dit vaak weer voorbij zodra de eerste herfstblaadjes gaan vallen. Tenzij u uw overkapping uitrust met een glazen schuifwand. Zo geniet u ook in de winter van een heerlijk warm buitenverblijf.

Bekijk onze glazen schuifdeuren voor uw overkapping in onze showroom

U kunt bij Van der Heijden Buitenleven terecht voor twee typen glazen schuifdeuren voor uw overkapping. Beide zijn te bewonderen in de exclusieve showroom in Heesch. Breng daarom gerust een bezoek om te zien welke uw favoriet is.

Maak een afspraak en profiteer van persoonlijke begeleiding

Alles weten over onze mogelijkheden voor het plaatsen van een glazen schuifwand aan uw overkapping? Hulp nodig bij het maken van een keuze tussen onze verschillende typen glazen schuifdeuren voor uw overkapping? Of heeft u nog andere vragen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. U plant heel eenvoudig een afspraak in via onze website, of u belt hiervoor naar het nummer 0412 - 452 718. Wanneer zien we u in onze showroom?

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8