•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Droomt u al jaren van een houten atelier in uw eigen tuin? Een atelier van hout is de perfecte ruimte om uw hobby of werk ongestoord vanuit thuis te kunnen uitoefenen. Door uw atelier te laten realiseren door Van der Heijden Buitenleven ontvangt u een atelier dat perfect aansluit op uw wensen.

Kies uit veelzijdige opties voor uw houten atelier

Elk houten atelier is volledig op maat gemaakt. Heeft u een bepaalde houtsoort in gedachten? Vaak werken wij bijvoorbeeld met geïmpregneerd Vuren, Douglas, Eiken en Western Red Cedar. Wilt u het hout laten behandelen met olie of beits, of laat u het hout vergrijzen door weersinvloeden? Hoe gaan de ramen en deuren eruitzien? Dat is nog maar het begin van de vele opties die Van der Heijden Buitenleven biedt. 

Zo realiseren wij uw atelier van hout

U kunt rekenen op een professionele aanpak, waarbij uw persoonlijke wensen en ideeën voorop staan. Samen zoeken we naar een oplossing die daar het beste op aansluit. Aan de hand van uw ideeën maken wij een ontwerp. Natuurlijk kunt u dit altijd nog bijstellen. Gaat u akkoord? Dan starten we met het inmeten van het project, bereiden we uw houten atelier in onze eigen werkplaats voor, en kunnen we het uiteindelijk zelfs voor u plaatsen.

Eindeloos genieten van uw atelier van hout

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op kwaliteitsgarantie. Wilt u ook eindeloos genieten van uw eigen houten atelier? Maak dan eens een afspraak en kom langs in de showroom. Dit kan door te bellen naar 0412 - 452 718, maar ook kunt u via onze website een afspraak inplannen.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8