•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Dankzij een houten berging op maat kunt u eenvoudig spullen opbergen. Uw fietsen, tuingereedschap of tuinmeubelen kunt u veilig en droog opslaan. Door uw houten berging te laten bouwen door Van der Heijden Buitenleven haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte in uw tuin. Vaak met minder ramen zodat de ruimte in de berging ook optimaal gebruikt kan worden.

Houten berging op maat: praktisch en mooi

In de eerste instantie kiest u er waarschijnlijk voor om een houten berging te laten bouwen voor het praktische aspect. U heeft spullen die u graag netjes en uit het zicht wilt opbergen. Dat neemt echter niet weg dat de houten berging op maat niet mooi kan zijn. Het blijft toch een onderdeel van uw woning of tuin. Daarom zorgen we er bij Van der Heijden Buitenleven voor dat uw houten berging perfect past bij uw woning.

Hoe ziet de berging van uw dromen eruit?

Er zijn veel opties waaruit u kunt kiezen als u een houten berging op maat gaat laten bouwen door Van der Heijden Buitenleven. Hoe groot wordt de berging? Wat wordt de indeling? Komen er ramen in de berging? Gaat u voor een houten berging met of zonder overkapping? De keuze is oneindig. Onze deskundige adviseurs helpen u graag. Uit ervaring kunnen zij u alles vertellen over hoe u uw berging optimaal kunt indelen.

Houten berging met overkapping: het beste van twee werelden

Door uw houten berging meteen met overkapping te laten bouwen, haalt u écht het maximale uit uw berging. U combineert namelijk de functionele opbergruimte van de berging met het comfort en plezier dat een overkapping biedt. Onder de overkapping kunt u namelijk heerlijk buiten zitten.

Plan online uw afspraak in

Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn en helpen u met de realisatie van een berging die daar perfect aan voldoet. Plan een afspraak in via de online agenda of maak uw afspraak telefonisch door te bellen naar 0412 - 452 718. Wilt u eerst wat meer informatie? Of heeft u nog een bepaalde vraag? Ook dan kunt u ons natuurlijk bellen. Wij helpen u graag.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8