•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Laat uw houten fietsenhok op maat maken door Van der Heijden Buitenleven en u ontvangt een prachtige aanvulling op uw woning. Samen met u bespreken onze designers wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn voor in uw tuin. Op basis hiervan maken zij een ontwerp dat perfect past bij uw huis en tuin. Bent u tevreden met het ontwerp? Dan gaan onze vakmensen aan de slag om uw houten fietsenhok op maat werkelijkheid te maken.

Uw houten fietsenhok op maat is meer dan alleen mooi

Naast dat een fietsenhok mooi staat bij uw woning of tuin, moet het natuurlijk vooral functioneel zijn. Ook op dit gebied, kunt u heel wat verwachten van een houten fietsenhok op maat, gerealiseerd door Van der Heijden Buitenleven. Gaat u het fietsenhok voornamelijk gebruiken om uw fiets droog te kunnen stallen? Dan is een open exemplaar een prima mogelijkheid voor u. Wilt u dat uw motor of fiets extra is beveiligd tegen diefstal? Dan is een dicht model fietsenhok een betere keuze. Twijfelt u nog over welk model het best geschikt is voor u? Vraag het gerust aan onze adviseurs. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Plan een afspraak in

Ziet u het al voor zich? Een houten fietsenhok, voor u op maat gemaakt, dat staat te pronken in uw tuin of voor uw woning. Van der Heijden Buitenleven realiseert het voor u! Maak een afspraak met één van onze specialisten en maak uw wensen kenbaar. Ook kunt u dan al uw vragen stellen. U maakt eenvoudig een afspraak online of door te bellen naar 0412 - 452 718. Zien wij u binnenkort terug in onze showroom?

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8