•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Een houten mantelzorgwoning laten bouwen? Door ons is deze van alle gemakken voorzien

In een houten mantelzorgwoning, gemaakt door Van der Heijden Buitenleven, zullen ouderen zeker niets tekortkomen. Onze luxe mantelzorgwoningen zijn namelijk van alle gemakken voorzien en kunnen wij bouwen zoals u het wilt. Zo kunnen wij deze uitrusten met een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en alle gewenste voorzieningen. Zo laat u ouderen comfortabel en zorgeloos genieten.

Direct en vergunningsvrij een mantelzorgwoning van hout laten plaatsen

Voor het bouwen van een houten mantelzorgwoning op uw erf, heeft u geen vergunning nodig. U kunt dus al uw wensen aan ons doorgeven. Op basis hiervan maken we een persoonlijk ontwerp. Gaat u akkoord? Dan beginnen we aan de realisatie van de woning. Doordat wij een groot deel van de onderdelen prefab produceren in onze werkplaats, zorgen we ervoor dat uw mantelzorgwoning er spoedig staat.

Bespreek uw wensen en ideeën met onze adviseurs in Heesch

Bij Van der Heijden Buitenleven in Heesch kunt u uw zorgwoning op maat laten ontwerpen en bouwen. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten, maar ook uit behandelingen en afwerkingen van de constructie. Zo zorgt u ervoor dat de zorgwoning een eenheid vormt met uw woning in zijn geheel. Kom gerust langs bij onze exclusieve showroom om uw ideeën, wensen en de mogelijkheden te bespreken met onze adviseurs. Hiervoor kunt u een afspraak maken door te bellen naar 0412 - 452 718 of via onze online agenda.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.