•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een houten mantelzorgwoning laten bouwen? Door ons is deze van alle gemakken voorzien

In een houten mantelzorgwoning, gemaakt door Van der Heijden Buitenleven, zullen ouderen zeker niets tekortkomen. Onze luxe mantelzorgwoningen zijn namelijk van alle gemakken voorzien en kunnen wij bouwen zoals u het wilt. Zo kunnen wij deze uitrusten met een woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en alle gewenste voorzieningen. Zo laat u ouderen comfortabel en zorgeloos genieten.

Direct en vergunningsvrij een mantelzorgwoning van hout laten plaatsen

Voor het bouwen van een houten mantelzorgwoning op uw erf, heeft u geen vergunning nodig. U kunt dus al uw wensen aan ons doorgeven. Op basis hiervan maken we een persoonlijk ontwerp. Gaat u akkoord? Dan beginnen we aan de realisatie van de woning. Doordat wij een groot deel van de onderdelen prefab produceren in onze werkplaats, zorgen we ervoor dat uw mantelzorgwoning er spoedig staat.

Bespreek uw wensen en ideeën met onze adviseurs in Heesch

Bij Van der Heijden Buitenleven in Heesch kunt u uw zorgwoning op maat laten ontwerpen en bouwen. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten, maar ook uit behandelingen en afwerkingen van de constructie. Zo zorgt u ervoor dat de zorgwoning een eenheid vormt met uw woning in zijn geheel. Kom gerust langs bij onze exclusieve showroom om uw ideeën, wensen en de mogelijkheden te bespreken met onze adviseurs. Hiervoor kunt u een afspraak maken door te bellen naar 0412 - 452 718 of via onze online agenda.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen