•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Laat uw houten overkapping maken door Van der Heijden Buitenleven voor een prachtig eindresultaat. Niet alleen staat een overkapping aan uw woning mooi, het brengt ook extra leefruimte en comfort met zich mee. Onder uw overkapping zit u er altijd droog en beschut bij.

Houten overkapping op maat laten maken

Hoe ziet u uw nieuwe overkapping voor u? Wij realiseren al uw ideeën graag voor u. Hierbij is er heel wat mogelijk. Zo kunt u kiezen uit verschillende stijlen als de landelijke, strakke of klassieke stijl. Ook qua afwerking heeft u diverse keuzes. Onze vakmensen maken voor u precies de houten overkapping die u voor ogen heeft.

Van ontwerp naar realisatie

Het maken van uw houten overkapping pakken wij altijd professioneel aan: voordat wij aan de slag gaan, luisteren we aandachtig naar uw wensen. Dan maken we een persoonlijk ontwerp voor uw houten overkapping. U kunt natuurlijk nog altijd aanpassingen laten aanbrengen aan dit ontwerp. Als u akkoord gaat met het ontwerp, beginnen wij met de realisatie van de overkapping.

Haal het maximale uit uw overkapping

Door een exclusieve overkapping van hout te laten maken kiest u voor luxe en wooncomfort. Wilt u het compleet maken? Laat dan meteen een terrasverwarmer of buitenkeuken plaatsen. Zo kunt u heerlijk buiten koken en eten, en zit u ook ’s avonds nog warm onder uw overkapping.

Plan direct uw afspraak in

Komt u binnenkort langs in onze showroom in Heesch? Hier doet u inspiratie op voor uw houten overkapping en spreekt u met een van onze adviseurs. Een afspraak maken doet u heel eenvoudig. Plan uw afspraak in via de online agenda of bel ons via 0412 - 452 718. Wanneer komt u langs in onze exclusieve showroom?

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8