•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een houten terrasoverkapping is de perfecte aanvulling op uw tuin. Onder uw overkapping zit u heerlijk buiten, maar bent u toch beschut. Met de ondersteuning van de medewerkers van Van der Heijden Buitenleven bent u verzekerd van een mooie terrasoverkapping van hout. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden voor het laten bouwen van overkappingen van hout voor uw terras.

Overkappingen voor uw terras zijn duurzaam het gebruik van hout

Een houten terrasoverkapping is niet alleen mooi voor het oog, hout is ook nog eens een erg duurzaam materiaal om mee te werken. De hernieuwbaarheid van hout zorgt ervoor dat dit een stuk beter is voor het milieu dan diverse andere materialen. Bomen kunnen na 20 tot 120 jaar geoogst worden, terwijl andere grondstoffen hiervoor wel eeuwen nodig hebben. Het gaat lang mee en heeft een luxe uitstraling. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een terrasoverkapping van hout!

Afwerkingsmogelijkheden voor houten overkappingen

Wij ontwerpen uw houten terrasoverkapping graag en kijken met u mee als u nog twijfelt over bijvoorbeeld windscreens, lichtkoepels en/of een lichtstraat. Vanzelfsprekend in de gewenste stijl: landelijk, strak of klassiek. En qua afwerking is er veel mogelijk, zoals verlaagde plafonds of rustieke balklagen. Doe gerust een beroep op onze vakmensen, want zij kunnen ervoor zorgen dat uw droom voor een mooie houten overkapping realiteit wordt, inclusief alle voorzieningen. Mooi toch.

Bezoek onze exclusieve en inspirerende showroom

Bekijk onze mogelijkheden, doe inspiratie op voor terrasoverkappingen van hout en spreek met een van de adviseurs in onze exclusieve showroom in Heesch. Vertel ons hoe u uw houten terrasoverkapping voor ogen heeft, dan geven wij u persoonlijk advies en maken we een ontwerp op maat. Bel ons via 0412 – 452 718 en maak vandaag nog een afspraak. Ook kunt u een afspraak inplannen via onze online agenda.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8