•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Bij Van der Heijden Buitenleven kunt u terecht voor houten veranda’s in diverse uitvoeringen. Het bouwen van een houten veranda doen wij altijd op maat. Hierbij staat voorop dat de veranda compleet voldoet aan uw wensen en vereisten. Hoe ziet u uw houten veranda voor u? Maak een afspraak en vertel uw wensen aan een van onze adviseurs.

Kies uit talloze opties voor het bouwen van houten veranda’s

Bij het realiseren van houten veranda’s bieden wij verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de veranda te laten uitrusten met lichtkoepels of een lichtstraat. Dit zorgt voor een optimale lichtinval en helpt de ruimte optisch te vergroten. Om te voorkomen dat het te warm wordt onder uw veranda, kiest u voor zonwerend glas. Wilt u heerlijk uit de wind zitten? Laat uw veranda dan uitrusten met windscreens.

Maak een afspraak en ontvang persoonlijk advies

Dit zijn slechts enkele van onze opties voor het realiseren van houten veranda’s. Wilt u graag meer weten over wat er mogelijk is? En wat het best bij uw persoonlijke situatie past? Neem contact op, maak een afspraak en kom langs in onze exclusieve showroom. Onze adviseurs vertellen u er graag alles over. Maak een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of vul onze online agenda in.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8