•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Door een lichtstraat te verwerken in een plat dak zorgt u voor een luxe uitstraling. Van der Heijden Buitenleven maakt uw lichtstraat op maat zodat hij voldoet aan uw wensen en fraai staat in uw plat dak. Met een keuze uit diverse vormen, maten, uitvoeringen en met verschillende beglazingen, leveren wij altijd een lichtstraat die perfect bij uw woning past.

Voor elke stijl een bijpassende lichtstraat voor in uw plat dak

Een lichtstraat met zadeldak zorgt voor een exclusieve uitstraling en optimale beleving van zonlicht onder uw plat dak. De schuine wanden van het zadeldak laten veel licht door, wat zorgt voor een ideale lichtinval. Door te kiezen voor een platte lichtstraat werkt u het dak mooi en subtiel af, wat past bij een strak design. Een lichtstraat in de vorm van een lessenaarsdak tegen de gevel geeft op zijn plaats een moderne uitstraling aan uw woning.

Persoonlijk advies bij het laten maken van uw lichtstraat

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de uitstraling en effecten die verschillende soorten lichtstraten met zich meebrengen. Zo weet u zeker dat u een goede en geïnformeerde keuze maakt. Bezoek onze exclusieve showroom, spreek met een van onze adviseurs, maak uw wensen kenbaar en laat u adviseren. U maakt hiervoor een afspraak door te bellen naar 0412 – 452 718 of door onze online agenda in te vullen.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8