•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een overkapping met een plat dak voegt een extra leefruimte toe aan uw woning. Niet langer hoeft u naar binnen als het regent of als de temperatuur wat daalt. Onder uw overkapping zit u er het hele jaar door droog, en indien uitgevoerd met terrasverwarming, zelfs lekker warm bij. U laat uw overkapping met plat dak of lichtstraat op maat maken door Van der Heijden Buitenleven.

Ontvang een persoonlijk ontwerp voor uw overkapping met plat dak

Wij vinden het belangrijk dat u volledig tevreden bent over uw overkapping. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en ideeën. Laat u bijvoorbeeld uw overkapping uitvoeren met een plat dak of gaat u voor een ander dak. Gebaseerd op uw wensen en ideeën, maken wij een ontwerp voor uw overkapping. Gaat u akkoord? Dan kan de realisatie van uw overkapping van start gaan. 

Kies voor een overkapping met een plat dak of ga voor een zadeldak

Bij het bouwen van een overkapping, staat uw wensen altijd op de eerste plaats. Hoe laat u uw overkapping het liefste uitvoeren? Kiest u voor een overkapping met een plat dak of toch een zadeldak? Ongeacht de optie die u kiest, zorgen wij voor een prachtig eindresultaat. Doe daarom zeker inspiratie op in onze showroom voor uw eigen overkapping.

Voor elke stijl een bijpassende lichtstraat voor in uw plat dak in Heesch

Een lichtstraat met zadeldak zorgt voor een exclusieve uitstraling en optimale beleving van zonlicht onder uw plat dak. De schuine wanden van het zadeldak laten veel licht door, wat zorgt voor een ideale lichtinval. Door te kiezen voor een platte lichtstraat werkt u het dak mooi en subtiel af, wat past bij een strak design. Een lichtstraat in de vorm van een lessenaarsdak tegen de gevel, geeft op zijn plaats een moderne uitstraling aan uw woning. Wilt u een lichtstraat op het zuiden? Dan zou u kunnen kiezen voor warmte werend glas.

Maak een afspraak en ontvang een eerste ontwerp voor uw overkapping aan huis

Bezoek onze exclusieve showroom, laat u adviseren door een van onze specialisten en ontvang meteen een eerste ontwerp voor uw overkapping aan huis. Een afspraak hiervoor maakt u door ons te bellen via 0412 - 452 718. Ook is het mogelijk om via onze online agenda meteen een tijdstip uit te kiezen dat u goed uitkomt. Wanneer komt u langs?

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,3 op KlantenVertellen.nl
9,3

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen