•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Laat uw luxe tuinhuis realiseren door Van der Heijden Buitenleven en u bent zeker van een adembenemend eindresultaat. Een tuinhuis voegt karakter en sfeer toe aan uw tuin. Daarnaast is een tuinhuis ook praktisch erg waardevol. Heeft u al een idee over hoe uw exclusieve tuinhuis eruit moet komen te zien? Wij bouwen uw tuinhuis precies zoals u het voor ogen heeft.

Laat uw luxe tuinhuis precies zo afwerken als u dat wil

Voor het bouwen van luxe tuinhuisjes, heeft u bij ons de keuze uit verschillende collecties, namelijk de Basic, De Luxe en Excellent. Deze collecties verschillen in materiaalgebruik. Waar er in de Basic uitvoering wordt gewerkt met Douglas hout, werken we in de Excellent collectie met Eiken. Ook verschillen de collecties in de behandeling van het hout en de afwerking van de luxe tuinhuisjes.

Ervaar volledige ontzorging bij de bouw van uw exclusieve tuinhuis

Bij het realiseren van luxe tuinhuisjes nemen wij u het volledige proces uit handen. U hoeft ons alleen maar te vertellen wat uw wensen zijn, wij doen de rest. Dit begint met het maken van een ontwerp, het prefab produceren van de losse onderdelen en uiteindelijk het bouwen van het tuinhuis. Indien gewenst, verzorgen wij ook de isolatie, de verlichting, het schilderwerk en het straatwerk rondom het tuinhuis voor u.

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden voor uw tuinhuis en bezoek onze showroom

In onze exclusieve showroom in Heesch vindt u een ruime collectie aan luxe tuinhuisjes en overkappingen. Hier ziet u wat het effect is van verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. Komt u binnenkort langs om inspiratie op te doen en met een van onze adviseurs te spreken? Maak dan direct een afspraak! Hiervoor belt u naar 0412 – 452 718 of vult u onze online agenda in.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8