De zorg voor onze ouderen wordt steeds belangrijker. Het is fijn als men nog zelfstandig in een vertrouwde omgeving kan wonen, terwijl men hulpbehoevend is. Mantelzorg biedt in dit geval uitkomst. Speciaal voor deze situaties kunt u door Van der Heijden Buitenleven - vergunningsvrij - een luxe mantelzorgwoning laten creëren die werkelijk van alle gemakken is voorzien.

Vertrouwd en comfortabel tegelijk

Het is mogelijk om een zorgwoning te bouwen met een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en alle gewenste voorzieningen. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs. Hij vertelt u graag over de verschillende mogelijkheden. Onder het genot van een kopje koffie (of thee) laat hij u graag zien dat een zorgwoning comfortabel en flexibel tegelijk kan zijn.
En mooi bovendien . . .

Opties Buitenleven

Uw tuinhuis, bijgebouw of zorgwoning kunt u laten uitvoeren zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit de houtsoorten Douglas, geïmpregneerd Vuren, Eiken of Western Red Cedar, maar ook kunt u de gewenste behandeling of afwerking bepalen. Van kleur tot dakpan en van raam tot en met schuifpui. Lees daarom verder op . . . Meer over opties Buitenleven

Bel of bezoek ons

Onze specialisten staan u graag met raad & daad . . . en koffie terzijde. Dus als u vragen heeft, bel ons dan gerust op 0412 – 452 718. U kunt ook direct een afspraak maken via de button onderaan de pagina. Dan verschijnt deze in onze agenda. Graag tot ziens in Heesch!

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,7 op KlantenVertellen.nl
8,7

"Erg fijne ervaring, voorbeeld voor velen. Wordt door mij van harte aanbevolen."

Erg fijne ervaring, Voorbeeld voor velen. Wordt door mij van harte aanbevolen.

Totaal oordeel 10 Persoonlijk advies 10
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 10
Service 10 Showroom 10
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 10 Gemiddelde 10

Alex Schippers uit Empel