Van der Heijden Buitenleven biedt 4 mogelijkheden om de palen van een overkapping of veranda op een duurzame manier te plaatsen. Wij adviseren u graag welke de beste oplossing voor u is.

Hardhouten staanders

Het voordeel van hardhouten staanders is dat deze uiterst duurzaam zijn. Ze zijn van duurzaamheidsklasse I, bij grondcontact. De staanders worden ongeveer 90 cm in de grond geplaatst, waardoor we extra stabiliteit krijgen in het bouwwerk. Schoren is in de meeste gevallen niet nodig.

Betonpoeren

Een betonpoer is een betonnen blok waarin een anker is gestort die op hoogte kan worden gesteld. Deze wordt onder het maaiveld geplaatst. Zo blijft het houtwerk altijd net boven de grond en is het niet gevoelig voor optrekkend vocht.

Sokkels

Hardstenen sokkels vormen de stijlvolle basis voor palen. Deze worden wel boven het maaiveld geplaats, juist vanwege de exclusieve uitstraling. De sokkels zijn in diverse maten te verkrijgen

Schroeffundering

De schroeffundering bestaat uit ‘schroeven’ die leverbaar zijn in diverse lengtes en diameters, geschikt voor verschillende bodemstructuren. Voor deze bodemtypen zijn tabellen met ‘belasting’ beschikbaar, waarmee u het juiste type schroeffundering kunt bepalen. De schroeven zijn leverbaar met diverse paalhouders en montageplaten.

Snelle montage

Omdat de schroeffundering met een zware, professionele schroefmachine in de grond wordt gedraaid is een korte montagetijd mogelijk. Kortom dit kan snel en professioneel worden uitgevoerd door de vakmensen van Houthandel Van der Heijden. Maar als u dat zelf wilt doen, is dat ook mogelijk. Vraag ons gerust om advies.

Direct bouwen

Omdat droogtijd van beton niet meer aan de orde is, kunt u direct na het indraaien van de schroeven verder met de opbouw van de houtconstructie van uw tuinhuis, overkapping of bijgebouw.

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8