•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Van der Heijden Buitenleven biedt 4 mogelijkheden om de palen van een overkapping of veranda op een duurzame manier te plaatsen. Wij adviseren u graag welke de beste oplossing voor u is.

Hardhouten staanders

Het voordeel van hardhouten staanders is dat deze uiterst duurzaam zijn. Ze zijn van duurzaamheidsklasse I, bij grondcontact. De staanders worden ongeveer 90 cm in de grond geplaatst, waardoor we extra stabiliteit krijgen in het bouwwerk. Schoren is in de meeste gevallen niet nodig.

Betonpoeren

Een betonpoer is een betonnen blok waarin een anker is gestort die op hoogte kan worden gesteld. Deze wordt onder het maaiveld geplaatst. Zo blijft het houtwerk altijd net boven de grond en is het niet gevoelig voor optrekkend vocht.

Sokkels

Hardstenen sokkels vormen de stijlvolle basis voor palen. Deze worden wel boven het maaiveld geplaats, juist vanwege de exclusieve uitstraling. De sokkels zijn in diverse maten te verkrijgen

Schroeffundering

De schroeffundering bestaat uit ‘schroeven’ die leverbaar zijn in diverse lengtes en diameters, geschikt voor verschillende bodemstructuren. Voor deze bodemtypen zijn tabellen met ‘belasting’ beschikbaar, waarmee u het juiste type schroeffundering kunt bepalen. De schroeven zijn leverbaar met diverse paalhouders en montageplaten.

Snelle montage

Omdat de schroeffundering met een zware, professionele schroefmachine in de grond wordt gedraaid is een korte montagetijd mogelijk. Kortom dit kan snel en professioneel worden uitgevoerd door de vakmensen van Houthandel Van der Heijden. Maar als u dat zelf wilt doen, is dat ook mogelijk. Vraag ons gerust om advies.

Direct bouwen

Omdat droogtijd van beton niet meer aan de orde is, kunt u direct na het indraaien van de schroeven verder met de opbouw van de houtconstructie van uw tuinhuis, overkapping of bijgebouw.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,4 op KlantenVertellen.nl
9,4

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen