•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een veranda aan uw woonhuis is prachtig om te zien, maar het is bijna niet te voorkomen dat het wat donkerder wordt in huis. Wij bieden u hiervoor enkele perfect mooie oplossingen. Namelijk lichtkoepels of een lichtstraat.

Lichtkoepels zijn er in veel verschillende maten, en als enkel- of dubbelwandig model. Verder kunt u kiezen uit helder of opaal beglazing. De koepels zijn voorzien van een
PVC-opstand voor een brede lichtspreiding. De lichtkoepel is een kant en klaar product en daarmee qua prijs interessanter dan een lichtstraat.

Met een lichtstraat kunt u op een stijlvolle manier meer lichtinval creëren en de ruimte optisch groter laten lijken. Lichtstraten maken wij in eigen fabriek, in iedere gewenste vorm en maat. Denk hierbij aan een lessenaarsdak tegen de gevel of juist een vrijstaande lichtstraat. Gaat u voor optimale beleving denk dan aan een lichtstraat in de vorm van een zadeldak. Lichtstraten zijn te voorzien van diverse soorten beglazing. Helder glas, veiligheidsglas, gematteerd glas of, indien gewenst, zonwerend glas.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8