Een veranda aan uw woonhuis is prachtig om te zien, maar het is bijna niet te voorkomen dat het wat donkerder wordt in huis. Wij bieden u hiervoor enkele perfect mooie oplossingen. Namelijk lichtkoepels of een lichtstraat.

Lichtkoepels zijn er in veel verschillende maten, en als enkel- of dubbelwandig model. Verder kunt u kiezen uit helder of opaal beglazing. De koepels zijn voorzien van een
PVC-opstand voor een brede lichtspreiding. De lichtkoepel is een kant en klaar product en daarmee qua prijs interessanter dan een lichtstraat.

Met een lichtstraat kunt u op een stijlvolle manier meer lichtinval creëren en de ruimte optisch groter laten lijken. Lichtstraten maken wij in eigen fabriek, in iedere gewenste vorm en maat. Denk hierbij aan een lessenaarsdak tegen de gevel of juist een vrijstaande lichtstraat. Gaat u voor optimale beleving denk dan aan een lichtstraat in de vorm van een zadeldak. Lichtstraten zijn te voorzien van diverse soorten beglazing. Helder glas, veiligheidsglas, gematteerd glas of, indien gewenst, zonwerend glas.

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8