•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Met een overkapping aan huis voegt u extra leefruimte toe aan uw woning. Niet langer hoeft u naar binnen als het regent of als de temperatuur wat daalt. Onder uw overkapping zit u er het hele jaar door droog, en indien uitgevoerd met terrasverwarming, zelfs lekker warm bij. U laat uw overkapping op maat maken door Van der Heijden Buitenleven.

Ontvang een persoonlijk ontwerp voor uw overkapping aan huis

Wij vinden het belangrijk dat u volledig tevreden bent over uw overkapping. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en ideeën. Laat u bijvoorbeeld uw overkapping uitvoeren met een op maat gemaakt dak. Gebaseerd op uw wensen en ideeën, maken wij een ontwerp voor uw overkapping. Gaat u akkoord? Dan kan de realisatie van uw overkapping van start gaan.

Kies voor een overkapping met een plat dak of ga voor een zadeldak in Heesch

Bij het bouwen van een overkapping aan huis, staat uw wensen altijd op de eerste plaats. Hoe laat u uw overkapping het liefste uitvoeren? Kiest u voor een overkapping met een plat dak of toch een zadeldak? Ongeacht de optie die u kiest, zorgen wij voor een prachtig eindresultaat. Doe daarom zeker inspiratie op in onze showroom voor uw eigen overkapping.

Maak een afspraak en ontvang een eerste ontwerp voor uw overkapping aan huis

Bezoek onze exclusieve showroom, laat u adviseren door een van onze specialisten en ontvang meteen een eerste ontwerp voor uw overkapping aan huis. Een afspraak hiervoor maakt u door ons te bellen via 0412 - 452 718. Ook is het mogelijk om via onze online agenda meteen een tijdstip uit te kiezen dat u goed uitkomt. Wanneer komt u langs?

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.