•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Met een overkapping aan huis voegt u extra leefruimte toe aan uw woning. Niet langer hoeft u naar binnen als het regent of als de temperatuur wat daalt. Onder uw overkapping zit u er het hele jaar door droog bij. Laat u het met terrasverwarming uitvoeren, dan zit u er ook lekker warm bij. U laat uw overkapping met plat dak of zadeldak op maat maken door Van der Heijden Buitenleven.

Ontvang een persoonlijk ontwerp voor uw overkapping aan huis

Wij vinden het belangrijk dat u volledig tevreden bent over uw overkapping aan huis. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en ideeën. Laat u bijvoorbeeld uw overkapping uitvoeren met een plat dak of gaat u voor een ander dak. Gebaseerd op uw wensen en ideeën, maken wij een ontwerp voor uw overkapping. Gaat u akkoord? Dan kan de realisatie van uw overkapping met of zonder plat dak van start gaan. 

Kies voor een overkapping met een plat dak of ga voor een zadeldak

Bij het bouwen van een overkapping, staat uw wensen altijd op de eerste plaats. Hoe laat u uw overkapping het liefste uitvoeren? Kiest u voor een overkapping met een plat dak of toch een zadeldak? Ongeacht de optie die u kiest, zorgen wij voor een prachtig eindresultaat. Doe daarom zeker inspiratie op in onze exclusieve showroom voor uw eigen overkapping.

Maak een afspraak en ontvang een eerste ontwerp voor uw overkapping aan huis

Bezoek onze exclusieve showroom, laat u adviseren door een van onze specialisten en ontvang meteen een eerste ontwerp voor uw overkapping aan huis. Een afspraak hiervoor maakt u door ons te bellen via 0412 - 452 718. Ook is het mogelijk om via onze online agenda een tijdstip uit te kiezen dat u uitkomt. Wanneer komt u langs?

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8