•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Dankzij uw eigen praktijkruimte aan huis, werkt u in alle rust, deelt u uw eigen tijd in en bespaart u op reistijd. Van der Heijden Buitenleven is uw partner bij het bouwen van een praktijkruimte op maat. U kiest bij ons uit verschillende stijlen, materialen en afwerkingen. Zo sluit uw praktijkruimte perfect aan bij uw woning en ziet hij er professioneel uit. 

Is een praktijkruimte aan huis de perfecte oplossing voor u?

Voor veel ondernemers en beoefenaars van een vrij beroep is een praktijkruimte aan huis de perfecte oplossing. U hoeft ’s morgens niet naar uw werk te reizen, maar stapt meteen uw praktijk binnen. U ontvangt uw klanten of patiënten in een vertrouwde, rustige omgeving en deelt zelf uw tijd in. Laat u een praktijkruimte aan huis bouwen? Dan zorgen wij ervoor dat uw praktijk van alle gemakken is voorzien.

Kies uit verschillende stijlen bij de realisatie van uw praktijkruimte

Met onze hoogwaardige materialen en nette afwerking zorgen wij ervoor dat uw praktijkruimte aan huis professionaliteit uitstraalt. Hoe ziet u uw praktijk voor zich? Kiest u voor een klassieke en vertrouwde sfeer met een landelijke stijl, of gaat u liever voor een strak en modern uiterlijk? Vertel ons uw wensen en ideeën, dan vertalen wij ze in een praktijkruimte op maat.

Bespreek uw wensen in onze showroom

Onze adviseurs bespreken met u hoe u uw praktijkruimte graag wilt laten uitvoeren. Ze helpen u met de selectie van onder meer materialen en afwerkingsniveaus en maken een ontwerp op maat. Natuurlijk kunt u altijd nog aanpassingen aanbrengen in het ontwerp. Komt u binnenkort langs bij onze exclusieve showroom? U maakt een afspraak via het volgende telefoonnummer: 0412 – 452 718. Ook kunt u onze online agenda invullen en meteen een tijdstip kiezen.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen