•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Wenst u een praktijkruimte te laten bouwen in de tuin van uw woning? Bij Van der Heijden Buitenleven bent u verzekerd van een fraai en professioneel eindresultaat. De uitstraling van uw praktijkruimte is belangrijk, want zo zorgt u ervoor dat uw cliënten een goede indruk krijgen van uw praktijk.

De mogelijkheden zijn eindeloos als u een praktijkruimte gaat laten bouwen

Heeft u al een beeld voor zich van de praktijkruimte die u wilt laten bouwen in uw tuin? Hoe u uw praktijkruimte ook voor u ziet, wij realiseren het voor u. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. U kiest uit verschillende materialen, uitvoeringen, afwerkingen, eventuele extra’s en natuurlijk de stijl van uw praktijkruimte. Met uw ideeën, gecombineerd met onze expertise zorgen we ervoor dat uw praktijkruimte prachtig wordt.

Wij bouwen de praktijkruimte in uw tuin die precies aan uw wensen voldoet

Voordat we van start gaan met de bouw van uw praktijkruimte, horen we graag uitvoerig wat uw wensen en behoeften zijn. Gebaseerd hierop ontvangt u persoonlijk advies en maken wij een ontwerp van uw praktijkruimte op maat. Dit ontwerp passen wij voor u aan totdat u volledig tevreden bent. Zodra u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met de realisatie van uw praktijkruimte.

Ontvang advies op maat in onze showroom

Inspiratie opdoen voor de praktijkruimte die u in uw tuin wilt laten bouwen? En meteen advies op maat ontvangen van een van onze deskundige adviseurs? U bent van harte welkom in onze exclusieve showroom in Heesch. Om zeker te weten dat een van onze adviseurs voor u klaarstaat, maakt u een afspraak door te bellen naar 0412 – 452 718 of vult u onze online agenda in.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8