•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Ziet u het ook al voor u, die prachtige landelijke of nostalgische schuur in uw tuin? Mooi afgewerkt met pannen, riet of shingeltjes. Een authentieke kapschuur gebouwd van Eiken of een schuur waarvan de gebinten van Douglas hout zijn gemaakt. Van der Heijden Buitenleven bouwt met regelmaat de mooiste schuren, bijvoorbeeld met een zadeldak, voorzien van zinken goten. Indien gewenst wordt de schuur op maat ambachtelijk voorzien van zwarte potdeksel planken.

Ambachtelijk mooie houten schuur

Een goed ontworpen en vakkundig gebouwde houten schuur heeft een bijzondere uitstraling. U kent ze vast wel de schuren die uit Eiken of Douglas zijn opgebouwd. Authentiek gebouwd met pen-en-gatverbinding en/of zwaluwverbinding. Meestal zijn dit kapschuren met een mooi pannendak. Maar met riet of shingletjes kan natuurlijk ook.

Ook als grotere berging

Het is ook mogelijk om een grotere berging in de vorm van een houten schuur te laten bouwen. En indien nodig kan de schuur worden geïsoleerd, als u deze voor meerderen doeleinden wilt gebruiken. Da's mooi meegenomen.

Opties Buitenleven

Uw tuinhuis, bijgebouw of zorgwoning kunt u laten uitvoeren zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit de houtsoorten Douglas, geïmpregneerd Vuren, Eiken of Western Red Cedar, maar ook kunt u de gewenste behandeling of afwerking bepalen. Van kleur tot dakpan en van raam tot en met schuifpui. Lees daarom verder op . . . Meer over opties Buitenleven

Bel of bezoek ons

Onze specialisten staan u graag met raad & daad . . . en koffie terzijde. Dus als u vragen heeft, bel ons dan gerust op 0412 – 452 718. U kunt ook direct een afspraak maken via de button onderaan de pagina. Dan verschijnt deze in onze agenda. Graag tot ziens in Heesch!

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8

"Tot in de kleinste details is het helemaal naar onze zin plus een heel goede prijs/kwaliteit verhouding."

In december 2016 is er bij ons een tuinhuis met overkapping gemaakt. Bij het ontwerp hebben ze goed met ons mee gedacht. Tot in de kleinste details is het helemaal naar onze zin plus een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

Totaal oordeel 9Persoonlijk advies9
Klantvriendelijkheid 9Kwaliteit9
Service 9Showroom8
Afspraken nakomen 9Flexibiliteit9
Deskundigheid medewerker(s) 9Gemiddelde8,9

Ineke Ahlers uit Boxtel