•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Wilt u een authentieke houten schuur op maat laten bouwen in uw tuin? Dan schakelt u Van der Heijden Buitenleven in. Wij maken een houten schuur op maat die perfect past bij uw woning en tuin. Wij horen graag hoe u uw schuur voor u ziet, zodat wij deze op basis van al uw wensen en voorkeuren kunnen realiseren.

Oneindige mogelijkheden als u een houten schuur op maat wilt laten bouwen

Hoe ziet uw unieke schuur eruit? Wanneer u een houten schuur op maat wilt laten bouwen, is er heel wat mogelijk bij Van der Heijden Buitenleven. Een dak van pannen, riet of shingles, eikenhouten wanden of gebinten gemaakt van Douglas hout. Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die u heeft wanneer u kiest voor een houten schuur op maat. Wat uw wensen voor het laten bouwen van uw houten schuur ook zijn, wij passen ons graag aan om het beste resultaat te bereiken.

Nostalgische uitstraling

Met een landelijke houten schuur op maat geeft u echt sfeer aan uw tuin. Het zorgt voor een bijzondere en nostalgische uitstraling. De echte authentieke houten schuur op maat wordt doorgaans gebouwd met pen-en-gatverbinding of met zwaluwverbinding en is afgewerkt met een mooi pannendak. Ook met een dak van shingles of riet geeft u een prachtige nostalgische uitstraling aan uw schuur. Hoe wilt u uw houten schuur het liefst laten bouwen? 

Keuze uit verschillende materialen bij het laten bouwen van een houten schuur

U kunt bij Van der Heijden Buitenleven kiezen uit verschillende uitvoeringen voor het laten bouwen van een houten schuur: Basic, De Luxe en Excellent. Deze collecties verschillen voornamelijk in hun materiaalgebruik en afwerkingsniveau. Zo maken we in de Basic collectie gebruik van Douglas of geïmpregneerd Scandinavisch hout, terwijl we in de Excellent collectie houtsoorten als Western Red Cedar of eiken gebruiken. Vraag onze experts gerust naar de verschillen tussen de collecties.

Een uniek ontwerp

Voordat we aan de slag gaan met de realisatie van uw houten schuur op maat, maken we eerst een ontwerp. Dit ontwerp maken we op basis van uw wensen en ideeën, aangevuld met onze eigen expertise en adviezen. Als u nog iets wilt aanpassen aan het ontwerp, is dat natuurlijk altijd mogelijk. Pas als u volledig tevreden bent over het ontwerp gaan we over tot het bouwen van uw houten schuur.

Maak een afspraak en kom langs

In onze exclusieve showroom in Heesch, nabij Den Bosch, krijgt u een beeld van wat wij allemaal voor u kunnen realiseren. Zo kunt u meteen inspiratie opdoen voor uw eigen houten schuur die u wilt laten bouwen. Kies bijvoorbeeld voor een houten kapschuur of een tuinhuis met overkapping en ervaar sfeer en comfort. Wat uw voorkeur ook heeft, onze adviseurs staan voor u klaar om u alles te vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden. U kunt met uw eigen ontwerp bij ons terecht, maar ook kijken we graag met u naar passende oplossingen. Maak voordat u langskomt een afspraak. Bel hiervoor naar 0412 - 452 718 of plan een afspraak in via onze online agenda.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen

"Tot in de kleinste details is het helemaal naar onze zin plus een heel goede prijs/kwaliteit verhouding."

In december 2016 is er bij ons een tuinhuis met overkapping gemaakt. Bij het ontwerp hebben ze goed met ons mee gedacht. Tot in de kleinste details is het helemaal naar onze zin plus een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

Totaal oordeel 9 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 9 Kwaliteit 9
Service 9 Showroom 8
Afspraken nakomen 9 Flexibiliteit 9
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 8,9

Ineke Ahlers uit Boxtel