Ziet u het ook al voor u, die prachtige landelijke of nostalgische schuur in uw tuin? Mooi afgewerkt met pannen, riet of shingeltjes. Een authentieke kapschuur gebouwd van Eiken of een schuur waarvan de gebinten van Douglas hout zijn gemaakt. Van der Heijden Buitenleven bouwt met regelmaat de mooiste schuren, bijvoorbeeld met een zadeldak, voorzien van zinken goten. Indien gewenst wordt de schuur op maat ambachtelijk voorzien van zwarte potdeksel planken.

Ambachtelijk mooie houten schuur

Een goed ontworpen en vakkundig gebouwde houten schuur heeft een bijzondere uitstraling. U kent ze vast wel de schuren die uit Eiken of Douglas zijn opgebouwd. Authentiek gebouwd met pen-en-gatverbinding en/of zwaluwverbinding. Meestal zijn dit kapschuren met een mooi pannendak. Maar met riet of shingletjes kan natuurlijk ook.

Ook als grotere berging

Het is ook mogelijk om een grotere berging in de vorm van een houten schuur te laten bouwen. En indien nodig kan de schuur worden geïsoleerd, als u deze voor meerderen doeleinden wilt gebruiken. Da's mooi meegenomen.

Opties Buitenleven

Uw tuinhuis, bijgebouw of zorgwoning kunt u laten uitvoeren zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit de houtsoorten Douglas, geïmpregneerd Vuren, Eiken of Western Red Cedar, maar ook kunt u de gewenste behandeling of afwerking bepalen. Van kleur tot dakpan en van raam tot en met schuifpui. Lees daarom verder op . . . Meer over opties Buitenleven

Bel of bezoek ons

Onze specialisten staan u graag met raad & daad . . . en koffie terzijde. Dus als u vragen heeft, bel ons dan gerust op 0412 – 452 718. U kunt ook direct een afspraak maken via de button onderaan de pagina. Dan verschijnt deze in onze agenda. Graag tot ziens in Heesch!

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8

"Erg fijne ervaring, voorbeeld voor velen. Wordt door mij van harte aanbevolen."

Erg fijne ervaring, Voorbeeld voor velen. Wordt door mij van harte aanbevolen.

Totaal oordeel 10 Persoonlijk advies 10
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 10
Service 10 Showroom 10
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 10 Gemiddelde 10

Alex Schippers uit Empel