•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een houten schuur op maat voegt karakter toe aan uw woning. Van der Heijden Buitenleven luistert naar uw wensen en maakt voor u een schuur die prachtig bij uw woning en tuin staat. Hoe ziet u uw houten schuur voor zich? Gaat u voor de landelijke stijl of kiest u voor een authentieke kapschuur? Vertel ons uw ideeën en wij vertalen ze naar een prachtig ontwerp.

Kies uit talloze opties als u uw houten schuur op maat laat maken

De mogelijkheden zijn eindeloos als u een houten schuur op maat laat maken door Van der Heijden Buitenleven. Hoe ziet u uw houten schuur voor zich? Kiest u voor een dak van pannen, riet of shingles? Laat u de schuur ambachtelijk voorzien van potdeksel planken? Vertel ons wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat het realiteit wordt.

Efficiënte realisatie van uw schuur door prefab onderdelen

Doordat wij een groot deel van de elementen voor uw schuur prefab maken, vinden de werkzaamheden voornamelijk plaats in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij uw houten schuur op maat op een efficiënte manier in uw tuin plaatsen en bent u zelf zo min mogelijk gemoeid met het plaatsen van uw houten schuur. We noemen dat volledige ontzorging.

Plan een afspraak met een van onze adviseurs

Doe inspiratie op in onze showroom en bespreek uw ideeën met één van onze adviseurs. Zij luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u persoonlijk advies. Hieruit vloeit een op maat gemaakt ontwerp voor uw houten schuur. Zien we u binnenkort in onze exclusieve showroom? U maakt een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of door een tijdstip te kiezen in onze online agenda.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8