•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Haal het maximale uit uw tuinhuis en kies voor een uitvoering met veranda. Een tuinhuis is immers veel meer dan alleen een opbergruimte. Door uw tuinhuis te laten uitrusten met een veranda zorgt u voor een aanvulling op uw woning. De veranda aan uw tuinhuis is de plek bij uitstek om heerlijk overdekt buiten te zitten. Hoe heeft u uw tuinhuis voor ogen? Van der Heijden Buitenleven realiseert het voor u.

Tuinhuis met veranda mogelijk in elke denkbare stijl

Wat uw wensen voor uw tuinhuis ook zijn, bij ons is het mogelijk. Kiest u voor een landelijk en nostalgisch tuinhuis of gaat u liever voor een modern en strak tuinhuis? Heeft u een bijzonder ontwerp in gedachten? Laat het ons zeker weten. Op basis van uw wensen en ideeën maken wij een persoonlijk ontwerp voor uw tuinhuis.

Welke uitvoering kiest u voor uw tuinhuis?

Van der Heijden Buitenleven biedt drie verschillende uitvoeringen waarin wij uw tuinhuis kunnen realiseren: Basic, De Luxe en Excellent. Het verschil tussen deze collecties, zit in het materiaalgebruik en afwerkingsniveau. Zo maken we in de Basic collectie gebruik van Douglas of geïmpregneerd Scandinavisch hout, terwijl we in de Excellent collectie houtsoorten als Western Red Cedar of Eiken gebruiken. In welke uitvoering laat u uw tuinhuis met veranda bouwen?

Doe inspiratie op in onze showroom

Ervaar zelf hoe verschillende materialen, kleuren en afwerkingsdetails invloed uitoefenen op de uitstraling van een tuinhuis en bezoek onze showroom. Hier ziet u verschillende modellen en uitvoeringen tuinhuizen en doet u meteen inspiratie op. Komt u binnenkort langs? Maak een afspraak via het telefoonnummer 0412 - 452 718 of via onze online agenda.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.