•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een houten tuinkantoor is de perfecte plaats om vanuit thuis te werken. In uw eigen tuinkantoor heeft u een rustige plaats in de omgeving van uw woning om uzelf optimaal te concentreren. Daarbij heeft u in uw eigen kantoor alle ruimte voor het uitvoeren van uw werkzaamheden en het opbergen van uw benodigdheden. Van der Heijden Buitenleven is graag uw partner voor het bouwen van uw exclusieve houten tuinkantoor op maat. 


Optimaal werken in uw houten tuinkantoor op maat

Thuis werken wordt tegenwoordig steeds vaker gedaan. Door thuis uw werkzaamheden te verrichten, worden u dagelijks veel tijd en frustratie bespaard. Dat terwijl u in uw eigen comfortabele en luxe tuinkantoor net zo gefocust en productief kunt werken als op kantoor, misschien zelfs nog wel beter. Het kantoor is immers compleet aangepast op uw wensen en behoeften. Zo kunt u er optimaal werken. Zeker wanneer u een tuinkantoor op maat laat bouwen, wordt het écht een werkplek waar u zich op uw gemak voelt.

Een tuinkantoor dat compleet naar wens is

Waar moet uw houten tuinkantoor precies aan voldoen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken? Dat is een aspect dat we graag willen weten, want zo kunnen wij een tuinkantoor bouwen die op maat is en dus aan uw behoeften voldoet. Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp voor uw houten tuinkantoor. Dit ontwerp is natuurlijk altijd nog aan te passen, zodat uw tuinkantoor compleet naar wens wordt gerealiseerd. Elektriciteit leggen wij ook graag voor u aan en zelfs het installeren van internetverbinding maakt deel uit van onze services.

Efficiëntie in de bouw van uw tuinkantoor

Zodra u akkoord gaat met het ontwerp voor uw houten tuinkantoor op maat, kan het bouwen beginnen. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen, maken wij een groot deel van de onderdelen voor uw kantoor prefab in onze eigen werkplaats. Zo hoeven we het kantoor alleen nog maar bij u in de tuin in elkaar te zetten. Op deze manier kunnen wij efficiënt te werk gaan en kunt u snel genieten van uw tuinkantoor.

Vertel ons uw wensen en behoeften

Wij gaan graag met u om tafel zitten om uw wensen en behoeften te bespreken en u meer te vertellen over onze mogelijkheden. Daarom nodigen we u uit om langs te komen in onze showroom in Heesch. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of kies een tijdslot in onze online agenda. Samen bouwen wij uw tuinkantoor op maat en volledig naar uw wensen en eisen.


Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,4 op KlantenVertellen.nl
9,4

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen