Onze vakmensen maken in onze eigen werkplaats uw houten tuinpoort op maat voor u. Onze adviseur kijkt graag met u mee en zorgt ervoor dat de poort bij uw woning of tuin past. Van der Heijden Buitenleven maakt niet alleen enkelvoudige houten poorten op maat, maar ook dubbele poorten en deuren. En qua vormgeving is er veel mogelijk.

Houten poorten op maat

Natuurlijk moet de tuinpoort van ontwerp aansluiten op de stijl van uw schutting. Helemaal gemaakt van hout of op basis van een stalen frame, bekleed met de gewenste houtsoort. Alle tuinpoorten van Van der Heijden Buitenleven worden voorzien van degelijk hang- en sluitwerk. Breng een bezoek aan onze all season showroom. U doet er inspiratie op en u kunt om vrijblijvend advies vragen.

Diverse opties voor uw tuinpoort van hout

Wanneer u besluit een houten poort op maat te laten maken, kunt u bij ons kiezen uit diverse opties. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde houtsoort zoals Douglas, Eiken, geïmpregneerd Vuren of Western Red Cedar? Wilt u het hout op een bepaalde manier laten behandelen? En hoe laat u de poort afwerken? Laat ons uw wensen weten en wij realiseren uw ideale tuinpoort van hout.


Persoonlijke werkwijze

Kiest u voor Van der Heijden Buitenleven voor het op maat laten maken van een houten poort? Dan profiteert u van een persoonlijke werkwijze met één aanspreekpunt. Voordat we aan de slag gaan, luisteren we eerst naar uw wensen voor het op maat laten maken van een houten poort. Op basis hiervan adviseren we u en maken we een ontwerp. Pas wanneer u akkoord gaat met het ontwerp beginnen wij met de realisatie van uw poort. Zo zorgen wij ervoor dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Snelle en efficiënte werkzaamheden

We begrijpen dat u direct van uw houten tuinpoort wilt genieten.. Daarom profiteert u bij ons altijd van een efficiënte werkwijze. Uw tuinpoort bereiden we prefab voor in onze eigen werkplaats. Vervolgens hoeven we de tuinpoort alleen nog maar te monteren en geniet u al snel van het prachtige resultaat.

Maak een afspraak en kom langs

In onze exclusieve showroom in Heesch staan onze adviseurs klaar om u te helpen. Zij beantwoorden al uw vragen, luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u persoonlijk advies. Maak daarom snel een afspraak via onze online agenda of door te bellen naar 0412 – 452 718 en ontdek wat onze mogelijkheden zijn voor uw houten tuinpoort.

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8

"Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!"

Was heel gezellig met de medewerkers. De samenwerking met sub-aannemers was goed. Zij speelden goed op elkaar in en mondelinge afspraken zijn ook allemaal goed gegaan. Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!

Totaal oordeel 9 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 8
Service 9
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 9,3

Peter Schless uit Breda