•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een houten tuinpoort moet uiteraard goed op de stijl van uw woning aansluiten. Onze vakmensen maken daarom in onze eigen werkplaats uw houten tuinpoort op maat voor u. Onze adviseur kijkt graag met u mee en bespreekt de mogelijkheden voor een poort op maat, waarbij u altijd het juiste advies krijgt. Van der Heijden Buitenleven maakt niet alleen enkelvoudige poorten op maat, maar ook voor een dubbele poort of deur schakelt u ons in. Op het gebied van vormgeving zijn er talloze mogelijkheden, om welk type poort het ook gaat. 

Een houten tuinpoort op maat laten maken

Een houten tuinpoort moet bovendien goed bij uw schutting passen. Ook daar letten wij op bij het ontwerp. Tuinpoorten kunnen helemaal worden gemaakt van hout of op basis van een stalen frame, bekleed met de gewenste houtsoort. Alle tuinpoorten van Van der Heijden Buitenleven worden voorzien van kwalitatief en duurzaam hang- en sluitwerk. Breng een bezoek aan onze showroom voor inspiratie en vraag gerust om vrijblijvend advies. U bent hier natuurlijk ook van harte welkom wanneer u in een van onze andere producten geïnteresseerd bent. Wat dacht u bijvoorbeeld van een veranda in landelijke stijl?

Kies uit diverse opties voor uw op maat gemaakte tuinpoort

Wanneer u besluit een houten poort op maat te laten maken, kunt u bij ons kiezen uit diverse opties. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde houtsoort zoals Douglas, eiken, geïmpregneerd vuren of Western Red Cedar? Wilt u het hout op een bepaalde manier laten behandelen? En hoe laat u de poort afwerken? Laat ons uw wensen weten en wij realiseren uw ideale houten poort op maat.

Persoonlijke werkwijze

Kiest u voor Van der Heijden Buitenleven voor het op maat laten maken van een houten poort? Dan profiteert u van een persoonlijke werkwijze met één aanspreekpunt. Voordat we aan de slag gaan, luisteren we eerst naar uw wensen voor het op maat laten maken van een houten poort. Op basis hiervan adviseren we u en maken we een ontwerp. Pas wanneer u akkoord gaat met het ontwerp beginnen wij met de bouw. Zo zorgen wij ervoor dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat. 

Snel en efficiënt een houten poort laten maken

We begrijpen dat u direct van uw houten tuinpoort wilt genieten. Daarom profiteert u bij ons altijd van een efficiënte werkwijze. Alle tuinpoorten bereiden we prefab voor in onze eigen werkplaats. Vervolgens hoeven we de tuinpoort alleen nog maar te monteren en zo geniet u al snel van een prachtig resultaat.

Maak een afspraak en kom langs

In onze exclusieve showroom in Heesch, nabij Den Bosch, staan onze adviseurs klaar om u te helpen. Zij beantwoorden al uw vragen, luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u persoonlijk advies. Maak daarom snel een afspraak via onze online agenda of door te bellen naar 0412 – 452 718. Ontdek de talloze mogelijkheden voor het op maat laten maken van uw unieke houten tuinpoort. 

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen