•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Tuinpoorten moeten uiteraard goed op de stijl van uw woning aansluiten. Onze vakmensen maken daarom in onze eigen werkplaats uw houten tuinpoort op maat voor u. Onze adviseur kijkt graag met u mee en bespreekt met u de mogelijkheden voor verschillende tuinpoorten, waarbij u altijd het juiste advies krijgt. Van der Heijden Buitenleven maakt niet alleen enkelvoudige houten poorten op maat, maar ook dubbele poorten en deuren. Op het gebied van vormgeving zijn er talloze mogelijkheden, om welk type poort het ook gaat. 

Houten tuinpoorten op maat laten maken

Een houten tuinpoort moet bovendien goed bij uw schutting passen. Ook daar letten wij op bij het ontwerp. Tuinpoorten kunnen helemaal worden gemaakt van hout of op basis van een stalen frame, bekleed met de gewenste houtsoort. Alle tuinpoorten van Van der Heijden Buitenleven worden voorzien van kwalitatief en duurzaam hang- en sluitwerk. Breng een bezoek aan onze showroom. U doet er inspiratie op en u kunt om vrijblijvend advies vragen. 

Diverse opties voor uw tuinpoort van hout op maat

Wanneer u besluit een houten poort op maat te laten maken, kunt u bij ons kiezen uit diverse opties. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde houtsoort zoals Douglas, Eiken, geïmpregneerd Vuren of Western Red Cedar? Wilt u het hout op een bepaalde manier laten behandelen? En hoe laat u de poort afwerken? Laat ons uw wensen weten en wij realiseren uw ideale tuinpoort van hout.

Persoonlijke werkwijze

Kiest u voor Van der Heijden Buitenleven voor het op maat laten maken van een houten poort? Dan profiteert u van een persoonlijke werkwijze met één aanspreekpunt. Voordat we aan de slag gaan, luisteren we eerst naar uw wensen voor het op maat laten maken van een houten poort. Op basis hiervan adviseren we u en maken we een ontwerp. Pas wanneer u akkoord gaat met het ontwerp beginnen wij met de bouw. Zo zorgen wij ervoor dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat. 

Snelle en efficiënte werkzaamheden voor het laten maken van een houten poort

We begrijpen dat u direct van uw houten tuinpoort wilt genieten. Daarom profiteert u bij ons altijd van een efficiënte werkwijze. Alle tuinpoorten bereiden we prefab voor in onze eigen werkplaats. Vervolgens hoeven we de tuinpoort alleen nog maar te monteren en zo geniet u al snel van het prachtige resultaat.

Maak een afspraak en kom langs in Heesch

In onze exclusieve showroom in Heesch staan onze adviseurs klaar om u te helpen. Zij beantwoorden al uw vragen, luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u persoonlijk advies. Maak daarom snel een afspraak via onze online agenda of door te bellen naar 0412 – 452 718. Ontdek de talloze mogelijkheden voor het laten maken van uw unieke houten tuinpoort.

Openingstijden showroom in Heesch
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen