•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Door een veranda te laten bouwen voegt u een extra buitenkamer toe aan uw huis. Onder uw veranda zit u heerlijk buiten, terwijl u beschut zit. Hierdoor zit u, ook als het weer wat minder mooi is, comfortabel onder uw veranda. Heeft u bepaalde wensen voor uw veranda aan huis? Wij horen ze graag. Maak daarom direct een afspraak en bezoek onze exclusieve showroom in Heesch.

Ontdek de mogelijkheden voor uw veranda aan huis

Laat uw veranda op maat bouwen, zodat hij precies aan uw voorkeuren voldoet. Zo is het mogelijk om uw veranda in diverse stijlen uit te voeren, verschillende houtsoorten te gebruiken en uw veranda op verschillende manieren af te werken. Wilt u niet alleen droog, maar ook warm zitten onder uw veranda? Laat deze dan uitvoeren met terrasverwarming of plaats een glazen schuifwand.

Prefab gebouwd in onze werkplaats

De verschillende elementen van uw veranda aan huis bouwen wij prefab in onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn bij het plaatsen van uw veranda alle onderdelen gereed en kunnen wij efficiënt te werk gaan. Op deze manier heeft u geen last van de bouwwerkzaamheden.

Maak een afspraak en vertel ons uw wensen

Onze adviseurs staan voor u klaar om u van dienst te zijn vanuit de exclusieve showroom in Heesch. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of vul onze online agenda in. Uw persoonlijke adviseur luistert naar uw wensen en ideeën voor uw veranda aan huis, geeft u advies en maakt een ontwerp op maat.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8