•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Door een veranda te laten bouwen voegt u een extra buitenkamer toe aan uw huis. Onder uw veranda zit u heerlijk buiten, terwijl u beschut zit. Hierdoor zit u, ook als het weer wat minder mooi is, comfortabel onder uw veranda. Heeft u bepaalde wensen voor uw veranda aan huis? Wij horen ze graag. Maak daarom direct een afspraak en bezoek onze exclusieve showroom in Heesch.

Ontdek de mogelijkheden voor uw veranda aan huis

Laat uw veranda op maat bouwen, zodat hij precies aan uw voorkeuren voldoet. Zo is het mogelijk om uw veranda in diverse stijlen uit te voeren, verschillende houtsoorten te gebruiken en uw veranda op verschillende manieren af te werken. Wilt u niet alleen droog, maar ook warm zitten onder uw veranda? Laat deze dan uitvoeren met terrasverwarming of plaats een glazen schuifwand.

Prefab gebouwd in onze werkplaats

De verschillende elementen van uw veranda aan huis bouwen wij prefab in onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn bij het plaatsen van uw veranda alle onderdelen gereed en kunnen wij efficiënt te werk gaan. Op deze manier heeft u geen last van de bouwwerkzaamheden.

Maak een afspraak en vertel ons uw wensen

Onze adviseurs staan voor u klaar om u van dienst te zijn vanuit de exclusieve showroom in Heesch. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of vul onze online agenda in. Uw persoonlijke adviseur luistert naar uw wensen en ideeën voor uw veranda aan huis, geeft u advies en maakt een ontwerp op maat.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen