•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Door een veranda te laten bouwen voegt u een extra buitenkamer toe aan uw huis. Onder uw veranda zit u heerlijk buiten, terwijl u beschut zit. Hierdoor zit u, ook als het weer wat minder mooi is, comfortabel onder uw veranda. Heeft u bepaalde wensen voor uw veranda aan huis? Wij horen ze graag. Maak daarom direct een afspraak en bezoek onze exclusieve showroom in Heesch.

Ontdek de mogelijkheden voor uw veranda aan huis

Laat uw veranda op maat bouwen, zodat hij precies aan uw voorkeuren voldoet. Zo is het mogelijk om uw veranda in diverse stijlen uit te voeren, verschillende houtsoorten te gebruiken en uw veranda op verschillende manieren af te werken. Wilt u niet alleen droog, maar ook warm zitten onder uw veranda? Laat deze dan uitvoeren met terrasverwarming of plaats een glazen schuifwand.

Prefab gebouwd in onze werkplaats

De verschillende elementen van uw veranda aan huis bouwen wij prefab in onze eigen werkplaats. Hierdoor zijn bij het plaatsen van uw veranda alle onderdelen gereed en kunnen wij efficiënt te werk gaan. Op deze manier heeft u geen last van de bouwwerkzaamheden.

Maak een afspraak en vertel ons uw wensen

Onze adviseurs staan voor u klaar om u van dienst te zijn vanuit de exclusieve showroom in Heesch. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of vul onze online agenda in. Uw persoonlijke adviseur luistert naar uw wensen en ideeën voor uw veranda aan huis, geeft u advies en maakt een ontwerp op maat.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,7 op KlantenVertellen.nl
9,7

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.