•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Een veranda van hout is dé plek om eindeloos te genieten. Dit maakt het kopen van een houten veranda een ware aanwinst voor uw woning. Vaak ligt de veranda in het verlengde van de woonkamer en vergroot het uw leefruimte aanzienlijk. Doordat de veranda u beschut tegen het weer, heeft u het hele jaar door profijt van uw veranda.

Voor elke veranda keuze uit verschillende soorten hout

U heeft bij ons de mogelijkheid om uw veranda te laten uitvoeren in verschillende soorten hout. Dat ziet u terug in onze verschillende collecties, namelijk Basic, De Luxe en Excellent. Kiest u voor Douglas hout of toch voor Eikenhout? Of heeft u een voorkeur voor een andere houtsoort? Vertel ons uw voorkeuren voor het kopen van een houten veranda. Wij realiseren het voor u.

Professionele werkwijze in Heesch

Volledige ontzorging, dat is wat u kunt verwachten als u besluit bij ons een houten veranda te kopen. Onze adviseurs luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën en vertalen deze vervolgens naar een persoonlijk ontwerp. Vanzelfsprekend kunnen wij deze altijd nog voor u aanpassen. Zodra u tevreden bent met het ontwerp voor uw exclusieve veranda, beginnen wij met de realisatie ervan.

Efficiënte realisatie door prefab produceren

Het realiseren van uw houten veranda gebeurt voor een groot deel prefab in onze eigen werkplaats. Wij maken de onderdelen voor uw veranda vooraf klaar en bereiden deze voor. Dit maakt onze werkwijze efficiënt. Daardoor heeft u vrijwel geen last van de plaatsing van de veranda.

Plan een afspraak in en bezoek onze exclusieve showroom

Maak direct een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of door een tijdstip te kiezen in onze agenda. Dan weet u zeker dat een van onze adviseurs voor u klaarstaat bij uw bezoek aan onze showroom in Heesch. Samen met de adviseur bespreekt u uw wensen en de mogelijkheden voor het kopen van een houten veranda. Vervolgens krijgt u persoonlijk advies en maakt onze adviseur een ontwerp voor u.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.