•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een veranda van hout is dé plek om eindeloos te genieten. Dit maakt het kopen van een houten veranda een ware aanwinst voor uw woning. Vaak ligt de veranda in het verlengde van de woonkamer en vergroot het uw leefruimte aanzienlijk. Doordat de veranda u beschut tegen het weer, heeft u het hele jaar door profijt van uw veranda.

Voor elke veranda keuze uit verschillende soorten hout

U heeft bij ons de mogelijkheid om uw veranda te laten uitvoeren in verschillende soorten hout. Dat ziet u terug in onze verschillende collecties, namelijk Basic, De Luxe en Excellent. Kiest u voor Douglas hout of toch voor Eikenhout? Of heeft u een voorkeur voor een andere houtsoort? Vertel ons uw voorkeuren voor het kopen van een houten veranda. Wij realiseren het voor u.

Professionele werkwijze in Heesch

Volledige ontzorging, dat is wat u kunt verwachten als u besluit bij ons een houten veranda te kopen. Onze adviseurs luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën en vertalen deze vervolgens naar een persoonlijk ontwerp. Vanzelfsprekend kunnen wij deze altijd nog voor u aanpassen. Zodra u tevreden bent met het ontwerp voor uw exclusieve veranda, beginnen wij met de realisatie ervan.

Efficiënte realisatie door prefab produceren

Het realiseren van uw houten veranda gebeurt voor een groot deel prefab in onze eigen werkplaats. Wij maken de onderdelen voor uw veranda vooraf klaar en bereiden deze voor. Dit maakt onze werkwijze efficiënt. Daardoor heeft u vrijwel geen last van de plaatsing van de veranda.

Plan een afspraak in en bezoek onze exclusieve showroom

Maak direct een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of door een tijdstip te kiezen in onze agenda. Dan weet u zeker dat een van onze adviseurs voor u klaarstaat bij uw bezoek aan onze showroom in Heesch. Samen met de adviseur bespreekt u uw wensen en de mogelijkheden voor het kopen van een houten veranda. Vervolgens krijgt u persoonlijk advies en maakt onze adviseur een ontwerp voor u.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,4 op KlantenVertellen.nl
9,4

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen