•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Voeg meer luxe toe aan uw aanbouw door deze te laten uitvoeren met een vlakke lichtstraat. Met een lichtstraat creëert u extra daglicht en een moderne uitstraling. Van der Heijden Buitenleven maakt uw lichtstraat graag op maat. Zo bent u zeker dat de lichtstraat geschikt is voor uw aanbouw, perfect bij de vormgeving past en volledig voldoet aan uw wensen.

Dit zijn de voordelen van een vlakke lichtstraat in Heesch

Een vlakke lichtstraat kan uitgevoerd worden met enkel of dubbel glas. Het zonlicht komt op een egale wijze binnen, wat niet het geval is bij bijvoorbeeld een lichtkoepel. Omdat er bij een lichtkoepel sprake is van een bolling, ontstaat er ook een onderbreking in het licht dat binnenvalt. Ook zorgt een vlakke lichtstraat voor een strak en luxueus effect en past deze perfect op een plat dak. Vooral in een moderne inrichting staat een vlakke lichtstraat prachtig. Voor extra comfort in de zomer, kunt u bij Van der Heijden Buitenleven ook kiezen voor warmte werend glas.

Bezoek onze exclusieve showroom en ervaar het effect van een vlakke lichtstraat

In onze exclusieve showroom vindt u diverse aanbouwmogelijkheden uitgerust met verschillende opties. Hier bekijkt u met eigen ogen wat het effect is dat een vlakke lichtstraat heeft op de uitstraling van en lichtinval in uw ruimte. Maak meteen een afspraak met een van onze adviseurs. Bel hiervoor naar 0412 – 452 718 of plan online een afspraak in. Zij geven u persoonlijk advies en vertellen u meer over de verschillende mogelijkheden die wij bieden. 

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,3 op KlantenVertellen.nl
9,3

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen