•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Voeg meer luxe toe aan uw overkapping of veranda door deze te laten uitvoeren met een vlakke lichtstraat. Met een lichtstraat creëert u extra daglicht. Zo kunt u ook onder uw veranda heerlijk genieten van de zon. Van der Heijde Buitenleven maakt uw lichtstraat op maat. Zo bent u zeker dat de lichtstraat perfect staat en volledig voldoet aan uw wensen.

Dit zijn de voordelen van een vlakke lichtstraat

Een vlakke lichtstraat bestaat vaak uit een enkele glasplaat. Hierdoor komt het zonlicht op een egale wijze binnen. Dit is niet het geval bij bijvoorbeeld een lichtstraat met zadeldak. Doordat er hier een onderbreking in het glas is, ontstaat er ook een onderbreking in het licht dat binnenvalt. Ook zorgt een vlakke lichtstraat voor een strak en luxueus effect. Vooral in een moderne inrichting staat een vlakke lichtstraat prachtig.

Bezoek onze exclusieve showroom en ervaar het effect van een vlakke lichtstraat

In onze exclusieve showroom vindt u diverse tuinhuizen en overkappingen uitgerust met verschillende opties. Hier bekijkt u met eigen ogen wat het effect is dat een vlakke lichtstraat heeft op de uitstraling van en lichtinval in een ruimte. Maak meteen een afspraak met een van onze adviseurs. Bel hiervoor naar 0412 – 452 718 of plan online een afspraak in. Zij geven u persoonlijk advies en vertellen u meer over de verschillende mogelijkheden die wij bieden. 

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8