•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Voeg meer luxe toe aan uw aanbouw door deze te laten uitvoeren met een vlakke lichtstraat. Met een lichtstraat creëert u extra daglicht en een moderne uitstraling. Van der Heijden Buitenleven maakt uw lichtstraat graag op maat. Zo bent u zeker dat de lichtstraat geschikt is voor uw aanbouw, perfect bij de vormgeving past en volledig voldoet aan uw wensen.

Dit zijn de voordelen van een vlakke lichtstraat in Heesch

Een vlakke lichtstraat kan uitgevoerd worden met enkel of dubbel glas. Het zonlicht komt op een egale wijze binnen, wat niet het geval is bij bijvoorbeeld een lichtkoepel. Omdat er bij een lichtkoepel sprake is van een bolling, ontstaat er ook een onderbreking in het licht dat binnenvalt. Ook zorgt een vlakke lichtstraat voor een strak en luxueus effect en past deze perfect op een plat dak. Vooral in een moderne inrichting staat een vlakke lichtstraat prachtig. Voor extra comfort in de zomer, kunt u bij Van der Heijden Buitenleven ook kiezen voor warmte werend glas.

Bezoek onze exclusieve showroom en ervaar het effect van een vlakke lichtstraat

In onze exclusieve showroom vindt u diverse aanbouwmogelijkheden uitgerust met verschillende opties. Hier bekijkt u met eigen ogen wat het effect is dat een vlakke lichtstraat heeft op de uitstraling van en lichtinval in uw ruimte. Maak meteen een afspraak met een van onze adviseurs. Bel hiervoor naar 0412 – 452 718 of plan online een afspraak in. Zij geven u persoonlijk advies en vertellen u meer over de verschillende mogelijkheden die wij bieden. 

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen