•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Wilt u liever volledig ontzorgd worden? Dan hebben we hier talloze mogelijkheden voor. Deze upgrades kunnen wij tegen een meerprijs aanbieden.

Grondwerk en fundering

Een goede basis begint bij het grondwerk en de fundering. De keuze hiervoor is afhankelijk van het type grondsoort. Zo hebben zand, klei en veen bijvoorbeeld verschillende soorten fundering nodig. Wij hebben voor iedere type ondergrond een deugdelijke fundering. 

Deze kan bestaan uit betonbanden, poeren, schroeffunderingen of een betonplaat.

Electra en verlichting

Wij denken vanaf het begin met u mee over de aanleg en inbouw van alle lichtpunten en de benodigde voorzieningen. Zodoende kunnen we tijdens de realisatie van uw buitenverblijf de leidingen en de bedrading mooi wegwerken. Ook het installeren en monteren van bijvoorbeeld  schakelaars en stopcontacten kunt u aan ons overlaten.

Schilderwerk

Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat het buitenverblijf na de montage nog één à twee keer wordt behandeld met een beits of olie naar eigen wens. 

Lichtstraten en lichtkoepels

Een veranda aan uw woonhuis is prachtig om te zien, maar het is bijna niet te voorkomen dat het wat donkerder wordt in huis. Wij bieden u hiervoor enkele mooie oplossingen, zoals lichtkoepels of een lichtstraat. Deze zijn ook volledig op maat gemaakt en in verschillende modellen te verkrijgen.

Glazen schuifwanden

Wilt u buiten nog even nagenieten van de ondergaande zon, of gewoon tot rust komen, ondanks dat het gaat waaien of regenen? Dan is een glazen schuifwand misschien een goede optie voor u. De glazen schuifwand is de ideale oplossing voor een wind- en waterdicht buitenverblijf. Ze zijn uitermate geschikt voor een overkapping of veranda. 

Isoleren

Wilt u graag een kantoor of gastenverblijf in u tuin, dan is het vaak wenselijk om uw verblijf te isoleren. Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij van der Heijden Buitenleven.

Roger Vink

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder

Op onze website krijgt u alvast een impressie van onze modellen, maar in de showroom in Heesch komen ze pas echt tot leven. Kom langs om de mogelijkheden tot in detail te bewonderen of maak direct een afspraak voor een adviesgesprek. Hiervoor belt u naar 0412 - 452 718. Onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw droomontwerp.

Bekijk al onze collecties op de overzichtspagina

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen