•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

De samenwerking tussen LipsGroen Hoveniers en Houthandel van der Heijden


LipsGroen Hoveniers BV werkt al jaren prettig samen met Houthandel van der Heijden. Het ontwerpen van energetische tuinen gaat op gevoel. Een tuinhuis of overkapping dient uiteraard praktisch te zijn, maar moet ook in de tuin passen. Wat Wim Lips ook ontwerpt, bij Houthandel van der Heijden kijken ze nergens meer van op, maar denken ze juist mee.

Gevoel

Bij LipsGroen Hoveniers ontwerpen we al jaren energetische tuinen die helemaal op de bewoners afgestemd zijn. Nadat Wim Lips op de hoogte is van de wensen van de opdrachtgever gaat hij aan de slag met het ontwerp. Welke vormen, materialen( stenen werken grondend, hout werkt verbindend, water is beweging) en planten passen er het beste bij de bewoners en op welke plaats geven ze een optimale energiestroom in de tuin? Alles is energie en waneer daar een goede afsteming in gemaakt wordt, wordt er een heerlijke tuin gecreëerd die goed voelt en waar men kan ontspannen en tot rust kan komen, de zogenoemde 'FeelGood Garden'.

Bij wie past een energetische tuin?

Uiteraard past bij iedereen een energetische tuin, maar de wensen van de klant blijven het belangrijkste, dus daarmee gaan we aan de slag.

Uitvoering

Nadat de opdrachtgever de goedkeuring geeft, wordt de tuin ingepland en worden de materialen besteld. Het ontwerp van een tuinhuis ligt dan meestal al bij Houthandel van der Heijden en behoeft alleen nog maar een akkoord. Het overige hout wordt dan ook meteen op maat besteld. Het is namelijk erg prettig dat wanneer we aan de tuin beginnen, we ook meteen kunnen doorwerken, zodat de opdrachtgever zo snel mogelijk van zijn tuin kan genieten. In februari of maart de tuin aanleggen, betekent deze zomer al heerlijk relaxen tussen uw eigen bloemrijke omgeving. Wanneer men de tuin niet in één keer wil realiseren, adviseren wij om toch het ontwerp te maken en de basis goed neer te zetten. In een energetische tuin geeft stromend water vaak harmonie. Dit kan in de vorm van een beekje of de FlowForm. Dit is een waterelement welke op dezelfde manier water rondpompt als het menselijk hart het bloed rondpompt. Er zijn al diverse FlowForms bij particulieren maar ook bij scholen en verzorgingshuizen geplaatst. Het allerbelangrijkste is natuurlijk om te weten wat het beste bij de bewoners past om met dit gegeven één harmonisch geheel te maken.

LipsGroen ontwerpt en realiseert al 34 jaar tuinen. Ook het onderhoud ervan verzorgen ze graag, zodat de bewoners heerlijk in hun tuin kunnen ontspannen. Wim Lips heeft een boek uitgebracht over de energetische tuin met de titel “De Kracht van Rust" deze is verkrijgbaar bij LipsGroen of via www.feelgoodgarden.nl

LipsGroen Hoveniers, Weijen 77, Nistelrode 0412-612713 www.lipsgroen.nl


Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,4 op KlantenVertellen.nl
9,4

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen