•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een prachtige overkapping voor de familie Aarens


De familie Aarens uit 's Hertogenbosch was op zoek naar een mooie oplossing voor een gezellig hoekje in hun niet al te grote tuin. Al googelend naar een geschikte partij kwamen ze bij Houthandel van der Heijden terecht. Ze besloten een kijkje te gaan nemen in hun showroom en waren meteen enthousiast over de gastvrije ontvangst.

Het gevoel was direct goed

'Onder het genot van een kopje koffie werden we geholpen door Jochem van der Heijden. Aan tafel werden wensen en adviezen gedeeld, met als resultaat een duidelijke tekening van een overkapping uit Jochems hand. Met deze tekening raakte hij bij ons de juiste snaar. Wij waren overtuigd en daarom werd de opdracht dan ook direct aan hen gegeven. Want wanneer je gevoel goed is, heeft ergens anders infomeren weinig zin meer. . . '

Servicegericht en klantvriendelijk: dat is Van der Heijden

'Niet alleen Jochem, maar ook het team dat de overkapping kwam plaatsen heeft goed werk verricht. Ondanks dat het weer niet altijd meezat, werd er keurig doorgewerkt door de jongens. Na oplevering waren er nog enkele kleinigheidjes die we liever anders zagen en ze keurig voor ons opgelost hebben, met een prachtig eindresultaat als gevolg. Laat de zon maar komen, dan kunnen wij heerlijk van 'ons hoekje' gaan genieten. Het is precies geworden zoals wij wilden. We zijn dan ook meer dan tevreden over hun aanpak en service.', aldus Nico Aarens.


Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8