•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Medewerker in de spotlight- Renè


Graag stellen wij elke maand één van onze medewerkers aan u voor, zodat u ons beter leert kennen. Dit keer is dat René van Lijssel.

René, wat doe je in de praktijk?

Ik ben chef werkplaats.

Hoe lang werk jij bij Houthandel van der Heijden?

Ik werk hier sinds februari 1997, dus dat is nu ruim 17 jaar.

Hoe ziet jouw dagelijkse programma eruit?

Mijn hoofdtaak bestaat uit het maken van tuinhuizen, overkappingen, bijgebouwen, speeltoestellen en alles wat u in uw tuin wilt hebben. Verder ben ik er verantwoordelijk voor om alle activiteiten in de werkplaats in goede banen te leiden. Dit betekent in de eerste plaats dat ik mijn collega's in de werkplaats motiveer en aanstuur om alles naar wens van de klant te maken. Verder zorg ik voor een prettige en vertrouwde sfeer op de werkvloer.

Wat vind jij het leukst bij Houthandel van der Heijden?

We kunnen elke klant tevreden stellen omdat alles op maat en naar hun smaak en ideeën wordt gemaakt.

Welke tip zou jij willen geven?

Kom altijd langs om het materiaal te bekijken of te vergelijken en eventuele andere opties te bespreken. Dan komt u nooit voor verrassingen te staan.


Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen