•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Prieel familie Kok


De beschadigde prieel van de familie Kok was aan vervanging toe

Aangezien het bestaande prieeltje van de familie Kok beschadigd werd door een omgevallen boom, was deze aan vervanging toe. De familie wilde graag een grote overkapping waar ze met de kinderen en kleinkinderen gezellig konden zitten. En deze prachtige overkapping werd door Houthandel van der Heijden gerealiseerd, zie hier het eindresultaat!

Een nieuwe inspirerende showroom

'Het hout van mijn beschadigde prieel heb ik 22 jaar geleden ook bij Houthandel van der Heijden in Heesch gekocht. Daarom besloten we om daar weer een kijkje te gaan nemen. Het eerste wat ons opviel was hun vernieuwde en inspirerende showroom. De ontvangst was goed en we werden vriendelijk geholpen door Roger. Hij luisterde goed, gaf ons duidelijk advies over de verschillende materialen en voegde nog een aantal tips toe…'

Houthandel van der Heijden neemt echt de tijd voor je

'Wat ons vooral opviel is dat er echt de tijd voor ons genomen werd. En nadat het ontwerp van onze overkapping klaar was, werden wij ook nog eens geattendeerd op hun zeer aantrekkelijke winterkorting. Met name door de goede prijs-kwaliteitverhouding gaven wij hen dan ook met vol enthousiasme de opdracht. Zowel in het ontwerp als in de realisatie is veel tijd en energie gestoken. Wij kijken daarom ook met een goed gevoel terug op de aanschaf en de plaatsing van onze nieuwe overkapping. Het resultaat is echt geweldig', aldus familie Kok.


Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8