•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Tips voor het inrichten van een tuinhuisje


Meestal wordt een tuinhuisje gebruikt voor het stallen van bijvoorbeeld de fietsen, de benodigdheden voor in de tuin en het tuinmeubilair. Waar de één dit heel geordend opgeborgen heeft, is het bij de ander juist een grote puinhoop. Maar wist u dat het ook mogelijk is om uw tuinhuis op een heel andere, doch functionele manier in te richten in plaats van deze altijd te gebruiken als opslagruimte? Wij geven u hieronder graag een aantal voorbeelden ter inspiratie.

Voor de tuinliefhebber

Er zit een verschil in het hierboven beschreven voorbeeld en het inrichten van uw tuinhuis voor de tuinliefhebber. Voor iemand die gek is van tuinieren en die over een eigen moestuin beschikt, is het maar al te leuk om deze moestuin uit te breiden naar het tuinhuisje. Op deze manier gebruikt u het tuinhuis bijvoorbeeld als extra ruimte voor het stallen van al uw potjes, zaden en het benodigde gereedschap of juist als dé plek waar u kruiden gaat kweken of plantjes gaat verpotten.

Het tuinhuis als speelkamer

Heeft u kinderen of kleinkinderen en is het huis eigen te klein voor het creëren van een mooie speelhoek of speelkamer? Dan biedt een tuinhuisje de oplossing. Tuinhuizen zijn namelijk eenvoudig om te toveren tot speelkamer. En een groot bijkomend voordeel is dat uw (klein)kinderen waarschijnlijk onbewust veel meer buiten spelen dan ze voorheen deden en op deze manier genoeg frisse lucht binnenkrijgen. De combinatie van binnen en buiten met een tuinhuisje is namelijk zo gemaakt. Qua inrichting is het erg leuk om de kinderen hierin te betrekken. Laat ze de boel opleuken op hun manier.

Als relaxruimte

Af en toe is het heerlijk om uzelf eens lekker terug te kunnen trekken in een rustige omgeving voor uzelf. Een plek waar u uw eigen ding kunt doen: van het lezen van een boek tot het beoefenen van uw hobby of gewoon om te genieten van de omgeving. Daarvoor leent een tuinhuisje zich ook perfect. Richt uw tuinhuis in met lekkere stoelen, een comfortabel loungegedeelte en een goed gevulde boekenkast en neem dat momentje voor uzelf. U heeft het vast verdiend!

Inrichten als thuiswerkplek

Aangezien thuiswerken tegenwoordig op steeds meer plekken gestimuleerd wordt, is het wel belangrijk om daarvoor een geschikte werkruimte te hebben. In de keuken of de woonkamer aan tafel waar uw kinderen aan het spelen zijn of waar uw partner druk staat te koken, is geen doen. Heeft u geen ruimte die u als werkplek kunt inrichten of gaat u als ZZP'er aan de slag? Dan is het tuinhuis ideaal om in te richten als kantoor. En op deze manier houdt u privé en werk ook beter gescheiden.


Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8