•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Tips voor het stabiel plaatsen van uw tuinhuis of overkapping


Voor uw nieuw te plaatsen overkapping of tuinhuis is een goed fundament heel belangrijk.

Schroeffunderingen

Voor een goed fundament adviseren wij een schroeffundering. Deze bestaat uit schroeven die leverbaar zijn in diverse lengtes en diameters, geschikt voor verschillende bodemstructuren.

Voor deze bodemtypen zijn tabellen met belasting gegevens beschikbaar, welke als leidraad kunnen dienen voor het bepalen van de juiste type schroeffundering.

De schroeven zijn leverbaar met diverse paalhouders en montageplaten.

Snelle montage

Wij benadrukken graag dat 'snel en goed' prima samengaan met schroeffunderingen. Omdat de schroeffunderingen met een zware, professionele schroefmachine in de grond worden gedraaid is een korte montagetijd mogelijk.

Direct bouwen

Een bijkomend voordeel van schroeffunderingen ten opzichte van traditionele gestorte poeren is: geen droogtijd van beton! Dit betekent dat je direct na het indraaien van de schroeffunderingen verder kunt met de opbouw van de houtconstructie van je tuinhuis, overkapping, serre, prieel of buitenkeuken.

Heb je advies nodig bij het bij het plaatsen van je tuinhuis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.