•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Tuinhuis beveiligen


5 Tips om uw tuinhuis te beveiligen

Wanneer u van plan bent om in uw tuinhuis kostbare spullen op te slaan zoals fietsen, tuinmeubilair of kostbare tuinmachines dan is het van belang om uw tuinhuis goed te beveiligen tegen diefstal.

In dit artikel geven wij u 5 praktische tips over hoe u het beste uw tuinhuis kunt beveiligen tegen inbraak.

  1. Buitenverlichting Plaats buitenverlichting in uw tuin. Dit heeft als voordeel dat het ongewenste bezoekers afschrikt. Plaats bijvoorbeeld verlichting met een bewegingdetector. Dit licht spring aan bij het waarnemen van een beweging.
  2. Schutting Plaats een hoge poort of schutting. Klimmen gaat dan vaak moeilijker.Zorg wel dat er geen ladders , tuingereedschap, hamers, schroevendraaiers of een breekijzer bereikbaar zijn maar berg deze keurig op in uw tuinhuis.
  3. Grind Door het leggen van grind rondom uw tuinhuis maakt u het de inbrekers moeilijker om geluidloos bij het tuinhuis te komen. Grind is dus een goed waarschuwingssysteem. Het is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. Zo kunt u de perfecte kleur kiezen die uitstekend bij uw tuinhuis past.
  4. Goed hang en sluitwerk Het is belangrijk om uw tuinhuis te voorzien met goed hang- en sluitwerk. Zorg voor een goed cilinderslot. Denk hierbij ook aan de sluiting van eventuele openslaande ramen.
  5. Verzekering U kunt uw tuinhuis ook verzekeren met een tuinverzekering. Deze is in de loop van het jaar 2012 steeds populairder geworden. Met een tuinverzekering kunt u uw tuinspullen verzekeren tegen schade en diefstal. Alles wat in uw tuin en tuinhuis staat is verzekerd: schutting,tuinstoelen, bloembakken, beelden, planten, bomen, bestrating enz.. Zelfs schade aan uw wasgoed is gedekt.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8