•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

​ Verschillende kleurmogelijkheden van geïmpregneerd tuinhout


Heeft u al een kleur uitgezocht?

'Heeft u al een kleur uitgezocht?' zou een goede vraag zijn van een medewerker van de houthandel waar u net uw geïmpregneerd tuinhout, tuinhuis, overkapping of schutting, gekocht heeft. Immers niet iedereen geeft de voorkeur aan de groene kleur welke geïmpregneerd hout heeft.

Maak van uw tuin het verlengde van uw woonkamer

Gelukkig hebben we allemaal een andere smaak, anders zouden onze tuinen er allemaal hetzelfde uitzien. Steeds vaker spreken tuin- en binnenhuisarchitecten over "maak van uw tuin het verlengde van de woonkamer". Ze bedoelen daar mee dat door kleurgebruik in de tuin dezelfde behaaglijke sfeer gecreëerd kan worden als binnen in uw woonkamer.

Steeds vaker brengen we tijd door in de tuin en zijn loungesets, buitenkeukens, overkappingen (met of zonder terrasverwarrmers) niet meer weg te denken.

De nadelen van onbehandeld geïmpregneerd hout

Als u niets aan uw geïmpregneerde hout doet, zal het spoedig vergrijzen. Dit is op zich nog niet zo'n probleem. Echter uw hout wordt steeds lelijker en verkleurt niet egaal. Tevens is het hout bevattelijker voor groene aanslag, daar de vezels op den duur omhoog gaan staan.

Ook bestaat er een misverstand over dat geïmpregneerd hout niet meteen behandeld mag worden. Dit mag namelijk wel! (Met het juiste product.)

Uw eigen identiteit

Als u een niet filmvormend product kiest dat in het hout trekt, kunt u met twee lagen beits uw eigen identiteit geven aan uw geïmpregneerde houten object. En ook door het kiezen van een sfeervolle kleur die in harmonie is met de rest van uw tuin. Indien u het tuinhout beitst, is het tegelijk beschermd tegen de uv-stralen van de zon.

Speciale beits waarbij u niet hoeft te schuren

Vaak horen we mensen zeggen dat ze een hekel hebben aan schilderen, maar als je doorvraagt hebben ze eigenlijk een hekel aan het voorbehandelen, waarvan schuren een veelgehoorde irritatie is. Bij gebruik van de speciale beits voor geïmpregneerd hout hoeft u niet te schuren!

Dit is een gastbijdrage van Hermadix Coatings. Het product tuindecoratiebeits van Hermadix Coatings is leverbaar in 25 eigentijdse kleuren. Tevens is de beits oplosmiddelvrij en niet slecht voor uw gezondheid en milieu.


Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,4 op KlantenVertellen.nl
9,4

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen