•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Zorgwoning familie Van Berkom


Een zorgwoning in de achtertuin van de Familie van Berkom

Voor de familie van Berkom heeft Houthandel van der Heijden in de achtertuin een mantelzorgwoning geplaatst. Zo kan de familie zorg geven aan Willy, die een verstandelijke beperking heeft.

De vergunning

“Tijdens een vakantie op Ponypark Slagharen verbleven wij in een prachtig aangepast vakantiehuis met goede voorzieningen zoals een douche en een toilet. Een ideaal huis voor ons. Ik bedacht mezelf ineens dat een mantelzorgwoning bij ons in de achtertuin wel eens een goed idee kon zijn. Maar het roept natuurlijk ook vragen op, zoals wat kost zoiets en hoe vraag ik een vergunning aan?", aldus de heer van Berkom.

“Al googelend ben ik bij Houthandel van der Heijden terecht gekomen.

Met een zelfgemaakte tekening ben ik daar een kijkje gaan nemen in hun showroom. Na mijn ideeën besproken te hebben met Robert, die erg enthousiast was, heeft hij een offerte gemaakt. Na goedkeuring waren we er natuurlijk nog niet. Het belangrijkste was het aanvragen van de vergunning, wat nogal wat problemen met zich meebracht. De tekening werd afgekeurd en we kregen geen vergunning, zelfs niet toen Robert zelf het initiatief nam om een vergunning te regelen voor ons. Na vele malen contact te hebben gehad met de gemeente wilde deze dan toch meewerken en eindelijk werd de vergunning gegeven en konden we beginnen met de bouw van onze mantelzorgwoning."

Het plaatsen van zorgwoningen aan huis is de toekomst

“Wat betreft de plaatsing van de mantelzorgwoning zijn wij zeer tevreden over de service van Houthandel van der Heijden. Zeker bij de ondersteuning van het aanvragen van de vergunning. Zij hebben al het mogelijke voor ons gedaan. We hebben nu dan ook heerlijk de privacy in ons eigen huis wanneer Willy de verzorging krijgt van een professional in zijn eigen mantelzorgwoning. Complimenten worden er daarom ook genoeg gegeven en zelfs de gemeente is er van onder de indruk. Het is immers wel de toekomst het plaatsen van zorgwoningen aan huis", aldus de heer van Berkom.


Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,4 op KlantenVertellen.nl
9,4

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen