•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Zorgwoning familie Van Berkom


Een zorgwoning in de achtertuin van de Familie van Berkom

Voor de familie van Berkom heeft Houthandel van der Heijden in de achtertuin een mantelzorgwoning geplaatst. Zo kan de familie zorg geven aan Willy, die een verstandelijke beperking heeft.

De vergunning

“Tijdens een vakantie op Ponypark Slagharen verbleven wij in een prachtig aangepast vakantiehuis met goede voorzieningen zoals een douche en een toilet. Een ideaal huis voor ons. Ik bedacht mezelf ineens dat een mantelzorgwoning bij ons in de achtertuin wel eens een goed idee kon zijn. Maar het roept natuurlijk ook vragen op, zoals wat kost zoiets en hoe vraag ik een vergunning aan?", aldus de heer van Berkom.

“Al googelend ben ik bij Houthandel van der Heijden terecht gekomen.

Met een zelfgemaakte tekening ben ik daar een kijkje gaan nemen in hun showroom. Na mijn ideeën besproken te hebben met Robert, die erg enthousiast was, heeft hij een offerte gemaakt. Na goedkeuring waren we er natuurlijk nog niet. Het belangrijkste was het aanvragen van de vergunning, wat nogal wat problemen met zich meebracht. De tekening werd afgekeurd en we kregen geen vergunning, zelfs niet toen Robert zelf het initiatief nam om een vergunning te regelen voor ons. Na vele malen contact te hebben gehad met de gemeente wilde deze dan toch meewerken en eindelijk werd de vergunning gegeven en konden we beginnen met de bouw van onze mantelzorgwoning."

Het plaatsen van zorgwoningen aan huis is de toekomst

“Wat betreft de plaatsing van de mantelzorgwoning zijn wij zeer tevreden over de service van Houthandel van der Heijden. Zeker bij de ondersteuning van het aanvragen van de vergunning. Zij hebben al het mogelijke voor ons gedaan. We hebben nu dan ook heerlijk de privacy in ons eigen huis wanneer Willy de verzorging krijgt van een professional in zijn eigen mantelzorgwoning. Complimenten worden er daarom ook genoeg gegeven en zelfs de gemeente is er van onder de indruk. Het is immers wel de toekomst het plaatsen van zorgwoningen aan huis", aldus de heer van Berkom.


Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen