•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Uw wens, uw bestelling

Al heel lang kunt u het mooiste tuin- & timmerhout in Heesch vinden. In allerlei soorten en maten. Velen kennen de weg naar de Bosschebaan 72, waar heel veel materialen op voorraad liggen. En we zagen, maken of timmeren het graag op maat voor u. Of het nu latten, gevelbekleding of schuttingplanken zijn, dat maakt niet uit. En als u dat wenst monteren of bouwen we uw vlonder, poort of schutting compleet bij u thuis.

Advies van vakmensen

Onze specialisten weten alles van hout. Of het nu geïmpregneerd naaldhout is, tropisch hardhout of Europees eiken. U mag alles aan ons vragen. Onze vakmensen staan u graag te woord, of het nou aan de balie of in de showroom is. U krijgt altijd een persoonlijk advies. Eén ding is zeker: we gaan altijd voor kwaliteit & service, want wij zijn pas tevreden als u dat bent. En dat geldt voor particulieren, hoveniers, aannemers en bedrijven.

Op de millimeter nauwkeurig

Tuinhout of timmerhout, latten of balken, alles wordt nauwkeurig voor u gemaakt of gezaagd. Tenslotte is dat een voorwaarde voor maatwerk. Houthandel Van der Heijden staat voor kwaliteit. Dan gaat het bijv. om balken met CE-keuring, Scandinavisch hout (regels en balken) en gecertificeerd, geïmpregneerd tuin- en timmerhout. Maar ook heel duurzame houtsoorten die op de juiste wijze gedroogd zijn.

Lekker zelf timmeren

U kunt altijd een beroep doen op de vakmensen van onze houthandel. Maar er zijn momenten dat u lekker zelf wil timmeren. Ook dan kunt u goed terecht bij ons, want wij hebben alle soorten en maten hout in huis. En zoekt u nog perfect gereedschap en bevestigingsmateriaal, dan vindt u dat in onze winkel achterin onze showroom.

Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.