•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Uw wens, uw bestelling

Al heel lang kunt u het mooiste tuin- & timmerhout in Heesch vinden. In allerlei soorten en maten. Velen kennen de weg naar de Bosschebaan 72, waar heel veel materialen op voorraad liggen. En we zagen, maken of timmeren het graag op maat voor u. Of het nu latten, gevelbekleding of schuttingplanken zijn, dat maakt niet uit. En als u dat wenst monteren of bouwen we uw vlonder, poort of schutting compleet bij u thuis.

Advies van vakmensen

Onze specialisten weten alles van hout. Of het nu geïmpregneerd naaldhout is, tropisch hardhout of Europees eiken. U mag alles aan ons vragen. Onze vakmensen staan u graag te woord, of het nou aan de balie, in de showroom of in de werkplaats is. U krijgt altijd een persoonlijk advies. Eén ding is zeker: we gaan altijd voor kwaliteit & service, want wij zijn pas tevreden als u dat bent. En dat geldt voor particulieren, hoveniers, aannemers en bedrijven.

Op de millimeter nauwkeurig

Tuinhout of timmerhout, latten of balken, alles wordt op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt of gezaagd. Tenslotte is dat een voorwaarde voor maatwerk. Houthandel Van der Heijden staat voor kwaliteit. Dan gaat het bijv. om balken met CE-keuring, Scandinavisch hout (regels en balken) en gecertificeerd, geïmpregneerd tuin- en timmerhout. Maar ook heel duurzame houtsoorten die op de juiste wijze gedroogd zijn.

Lekker zelf timmeren

U kunt altijd een beroep doen op de vakmensen van onze houthandel. Maar er zijn momenten dat u lekker zelf wil timmeren. Ook dan kunt u goed terecht bij ons, want wij hebben alle soorten en maten hout in huis. En zoekt u nog perfect gereedschap en bevestigingsmateriaal, dan vindt u dat in onze winkel achterin onze showroom.

Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.