•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Uw wens, uw bestelling

Al heel lang kunt u het mooiste tuin- & timmerhout in Heesch vinden. In allerlei soorten en maten. Velen kennen de weg naar de Bosschebaan 72, waar heel veel materialen op voorraad liggen. En we zagen, maken of timmeren het graag op maat voor u. Of het nu latten, gevelbekleding of schuttingplanken zijn, dat maakt niet uit. En als u dat wenst, monteren of bouwen we uw vlonder, poort of schutting compleet bij u thuis.

Advies van vakmensen

Onze specialisten weten alles van hout. Of het nu geïmpregneerd naaldhout is, tropisch hardhout of Europees eiken. U mag alles aan ons vragen. Onze vakmensen staan u graag te woord, of het nou aan de balie of in de showroom is. U krijgt altijd een persoonlijk advies. Eén ding is zeker: we gaan altijd voor kwaliteit & service, want wij zijn pas tevreden als u dat bent. En dat geldt voor particulieren, hoveniers, aannemers en bedrijven.

Op de millimeter nauwkeurig

Tuinhout of timmerhout, latten of balken, alles wordt nauwkeurig voor u gemaakt of gezaagd. Tenslotte is dat een voorwaarde voor maatwerk. Houthandel Van der Heijden staat voor kwaliteit. Dan gaat het bijv. om balken met CE-keuring, Scandinavisch hout (regels en balken) en gecertificeerd, geïmpregneerd tuin- en timmerhout. Maar ook heel duurzame houtsoorten die op de juiste wijze gedroogd zijn.

Lekker zelf timmeren

U kunt altijd een beroep doen op de vakmensen van onze houthandel. Maar er zijn momenten dat u lekker zelf wil timmeren. Ook dan kunt u goed terecht bij ons, want wij hebben alle soorten en maten hout in huis. En zoekt u nog perfect gereedschap en bevestigingsmateriaal, dan vindt u dat in onze winkel achterin onze showroom.

Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen