•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Verzeker uzelf van een duurzame constructie die jarenlang mooi blijft ondanks de invloeden van weer en wind door Douglas hout te kopen voor uw volgende bouwproject. Waarom Douglas hout? Bij Van der Heijden Houthandel vertellen we u er alles over. Want hout is onze passie!

Waarom Douglas hout kopen voor uw nieuwe buitenconstructie?

Uw nieuwe veranda, tuinhuis of Pergola in Heesch moet jaren meegaan en mooi blijven. Daarvoor kunt u het beste Douglas hout kopen. Maar waarom eigenlijk? Allereerst omdat het een relatief harde houtsoort is. Het is geen hardhout, maar wel een stuk harder dan bijvoorbeeld vuren. Laat u het hout onbehandeld dan heeft u er al gauw 5  tot 15 jaar plezier van. Ook is het hout goed te lijmen en te boren, wat een stevige constructie bevordert. Wilt u nog langer plezier hebben van uw buitenconstructie? Dan hebben we bij Van der Heijden Houthandel ook een speciale Douglas olie waarmee u het hout kunt behandelen. 

Vraag een offerte aan en geef bij het bestellen de maten door

Vraag nu eenvoudig een offerte aan en krijg binnen 2 dagen een heldere prijsopgave toegestuurd. Geef bij het kopen van Douglas hout meteen de juiste maten door, dan zagen we de planken en balken direct voor u op maat. Vragen of hulp nodig met bestellen? Bel ons dan op 0412 – 452 718.

Relevante pagina's

Douglas of geimpregneerd vuren | Douglas oss | Douglas planken geschaafd


Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen