•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Hout van Douglas is uitermate geschikt als bouwmateriaal voor uw volgende buitenproject in de omgeving van Oss. Het hout van de Europese Douglasspar is populair, omdat het duurzaam is. Daarnaast verkleurt het hout mooi met de jaren en is het een sterke houtsoort. Wilt u als bedrijf of als particulier met dit materiaal aan de slag? Bestel dan uw planken, balken en andere bouwmaterialen van hout van Douglas eenvoudig online bij Van der Heijden Houthandel uit Heesch, vlak bij Oss!

Gebruik hout van Douglas en geniet nog langer van uw tuin of buitenverblijf in Oss

Wist u dat een boom die wordt gekapt uit twee soorten hout bestaat? Spinthout is het buitenste hout. Dit is vaak lichter van kleur en heeft een andere chemische samenstelling dan de rest van het hout. Kernhout daarentegen is zwaarder, compacter en veel minder gevoelig voor aantasting door schimmels en bacteriën. Waarom geven we deze uitleg? Omdat Douglashout hoofdzakelijk uit kernhout bestaat. Dat maakt Douglas sterk en duurzaam: precies wat u nodig heeft om extra lang te genieten van uw nieuwe veranda, tuinhuis of schutting in Oss!

Wilt u snel starten met uw project? Vraag nu een offerte aan!

Wilt de komende warme maanden lekker genieten van uw (bedrijfs)tuin in Oss? Dan kunt u uw bestelling voor hout van Douglas niet vroeg genoeg plaatsen! Vraag nu uw gratis offerte aan en geef direct de maten door aan onze houthandel vlak bij Rosmalen. Als u vervolgens uw bestelling plaatst, zagen wij de planken direct op maat. Heeft u vragen, bijvoorbeeld of u het best Douglashout of geïmpregneerd vuren kunt bestellen? Neem dan contact met ons op via 0412 – 452 718 of info@houthandelvanderheijden.nl

Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen