•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Douglas hout is uitermate geschikt als bouwmateriaal voor uw volgende buitenproject in Oss. Het hout van de Europese Douglasspar is populair omdat het duurzaam is, met de jaren verkleurt het mooi en het is een sterke houtsoort. Bijkomend voordeel bij Van der Heijden Houthandel is dat u planken, balken en andere bouwmaterialen eenvoudig via internet een offerte kunt opvragen, als bedrijf en als particulier.

Gebruik Douglas hout en geniet nog langer van uw tuin of buitenverblijf in Oss

Wist u dat een boom die wordt gekapt uit twee soorten hout bestaat? Spinthout is het buitenste hout, vaak lichter van kleur, en heeft een andere chemische samenstelling dan de rest van het hout. Kernhout daarentegen is zwaarder, compacter en is veel minder gevoelig voor aantasting door schimmels en bacteriën. Waarom deze uitleg? Omdat Douglas hout hoofdzakelijk uit kernhout bestaat. Dat maakt Douglas sterk en duurzaam, precies wat u nodig heeft om extra lang te genieten van uw nieuwe veranda, tuinhuis of schutting in Oss.

Snel starten met uw project? Vraag nu een offerte aan

U wilt de komende warme maanden lekker genieten van uw (bedrijfs)tuin in Oss, dus u kunt uw bestelling voor Douglas hout niet vroeg genoeg plaatsen! Vraag nu uw gratis offerte aan en geef direct de maten door. Als u vervolgens wilt bestellen zagen wij de planken direct op maat.

Relevante pagina's

Douglas planken geschaafd | Eiken balken kopen | Geimpregneerd hout


Wilt u liever eerst ons advies?