•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Bij Van der Heijden Houthandel in Heesch vindt u Douglas planken die geschaafd zijn afgewerkt, maar dat is nog niet alles. Omdat wij over een eigen zaagservice beschikken zagen wij de geschaafde Douglas planken die u bestelt tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Dat maakt het klussen een stuk eenvoudiger!

Uw Douglas planken geschaafd en op maat gezaagd bij u thuis

Om uw project in goede banen te leiden komen we de Douglas planken die u bestelt, geschaafd en op maat gezaagd, gewoon bij u op de bouwlocatie in Heesch en omstreken afleveren. Zo spaart u de tijd uit die u normaal gesproken moet reserveren om naar de bouwmarkt te rijden. Die tijd steekt u lekker in het werken aan uw project!

Onze service gaat verder…

Nadat we uw bestelling hebben afgeleverd kunt u zelf aan de slag. Maar wat nou als u zelf geen klusser bent? Dan zit u thuis met langs de gevel opgestapelde geschaafde Douglas planken. Ze zijn weliswaar erg duurzaam, maar dat zou zonde zijn. Doe dan een beroep op onze vakmensen. Zij komen uw bestelling niet alleen leveren maar bieden desgewenst ook de helpende hand bij het monteren of bouwen van uw poort, schutting of vlonder.

Advies over materiaal nodig? Ook dan staan we voor u klaar

Twijfelt u of geschaafde Douglas planken het beste materiaal zijn voor het project waar u aan werkt? Vraag dan om advies door te bellen met 0412 – 452 718. Weet u zeker dat u geschaafde Douglas planken nodig heeft en weet u ook welke maat u nodig heeft? Vraag dan alvast een offerte aan.

Relevante pagina's

Eiken balken kopen | Geimpregneerd hout | Geimpregneerd vurenhout


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.