•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Bij Van der Heijden Houthandel vindt u Douglas planken die geschaafd zijn afgewerkt, maar dat is nog niet alles. Omdat wij over een eigen zaagservice beschikken zagen wij de geschaafde Douglas planken die u bestelt tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Dat maakt het klussen een stuk eenvoudiger!

Uw Douglas planken geschaafd en op maat gezaagd bij u thuis

Om uw project in goede banen te leiden komen we de Douglas planken die u bestelt, geschaafd en op maat gezaagd, gewoon bij u op de bouwlocatie afleveren. Zo spaart u de tijd uit die u normaal gesproken moet reserveren om naar de bouwmarkt te rijden. Die tijd steekt u lekker in het werken aan uw project!

Onze service gaat verder…

Nadat we uw bestelling hebben afgeleverd kunt u zelf aan de slag. Maar wat nou als u zelf geen klusser bent? Dan zit u thuis met langs de gevel opgestapelde geschaafde Douglas planken. Ze zijn weliswaar erg duurzaam, maar dat zou zonde zijn. Doe dan een beroep op onze vakmensen. Zij komen uw bestelling niet alleen leveren maar bieden desgewenst ook de helpende hand bij het monteren of bouwen van uw poort, schutting of vlonder.

Advies over materiaal nodig? Ook dan staan we voor u klaar

Twijfelt u of geschaafde Douglas planken het beste materiaal zijn voor het project waar u aan werkt? Vraag dan om advies door te bellen met 0412 – 452 718. Weet u zeker dat u geschaafde Douglas planken nodig heeft en weet u ook welke maat u nodig heeft? Vraag dan alvast een offerte aan.

Relevante pagina's

Eiken balken kopen | Geimpregneerd hout | Geimpregneerd vurenhout


Wilt u liever eerst ons advies?