•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Bij Van der Heijden Houthandel in Heesch vindt u Douglas planken die geschaafd zijn afgewerkt, maar dat is nog niet alles. Omdat wij over een eigen zaagservice beschikken zagen wij de geschaafde Douglas planken die u bestelt tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Dat maakt het klussen een stuk eenvoudiger!

Uw Douglas planken geschaafd en op maat gezaagd bij u thuis

Om uw project in goede banen te leiden komen we de Douglas planken die u bestelt, geschaafd en op maat gezaagd, gewoon bij u op de bouwlocatie in Heesch en omstreken afleveren. Zo spaart u de tijd uit die u normaal gesproken moet reserveren om naar de bouwmarkt te rijden. Die tijd steekt u lekker in het werken aan uw project!

Onze service gaat verder…

Nadat we uw bestelling hebben afgeleverd kunt u zelf aan de slag. Maar wat nou als u zelf geen klusser bent? Dan zit u thuis met langs de gevel opgestapelde geschaafde Douglas planken. Ze zijn weliswaar erg duurzaam, maar dat zou zonde zijn. Doe dan een beroep op onze vakmensen. Zij komen uw bestelling niet alleen leveren maar bieden desgewenst ook de helpende hand bij het monteren of bouwen van uw poort, schutting of vlonder.

Advies over materiaal nodig? Ook dan staan we voor u klaar

Twijfelt u of geschaafde Douglas planken het beste materiaal zijn voor het project waar u aan werkt? Vraag dan om advies door te bellen met 0412 – 452 718. Weet u zeker dat u geschaafde Douglas planken nodig heeft en weet u ook welke maat u nodig heeft? Vraag dan alvast een offerte aan.

Relevante pagina's

Eiken balken kopen | Geimpregneerd hout | Geimpregneerd vurenhout


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.