•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Met een houten afscheiding creëert u privacy in uw eigen achtertuin in Heesch. Door uw tuin af te schermen van de straat of de tuin van uw buren, kunt u pas écht ontspannen in uw tuin. Voor het kopen van houten schuttingdelen of elk ander type afscheiding bent u bij Van der Heijden Houthandel aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u een afscheiding die perfect bij uw tuin past.

Hoe ziet uw ideale houten afscheiding eruit?

Alle houten schuttingdelen worden op maat geleverd. Dat houdt in dat u zelf het formaat bepaalt. Hetzelfde geldt voor de kleur en de afwerking. Kies er bijvoorbeeld voor om het hout met een bepaalde kleur te laten behandelen met een olie of beits.  Als houten schuttingdelen niet helemaal bij uw tuin passen, kunt u ook een andere houten afscheiding kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Engels hekwerk, hardhout of een bamboe afscheiding? Alles is mogelijk.

Laat uzelf ontzorgen

De houten schuttingdelen zijn bij aflevering direct klaar voor gebruik. Wij impregneren het hout en zagen, maken en timmeren de schuttingdelen op maat. Het bouwen van een schutting in Heesch heeft u zo binnen no-time gedaan. U hoeft alleen maar de schuttingdelen aan elkaar te timmeren. Wij bieden u ook poorten én diverse verbindingsstukken.

Wat zijn de kosten voor uw schuttingdelen op maat?

Het is begrijpelijk dat u eerst meer zekerheid wilt hebben over de prijzen voordat u schuttingdelen gaat kopen. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. Al binnen twee dagen ontvangt u vervolgens een offerte op maat. Heeft u nog vragen over onze producten of de service die wij leveren? Of ontvangt u graag persoonlijk advies? Neem gerust contact op door te bellen naar 0412 - 452 718.  

Relevante pagina's

Houten balken kopen | Houten palen rond | Houten platen kopen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.