•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Met een houten afscheiding creëert u privacy in uw eigen achtertuin in Heesch. Door uw tuin af te schermen van de straat of de tuin van uw buren, kunt u pas écht ontspannen in uw tuin. Voor het kopen van houten schuttingdelen of elk ander type afscheiding bent u bij Van der Heijden Houthandel aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u een afscheiding die perfect bij uw tuin past.

Hoe ziet uw ideale houten afscheiding eruit?

Alle houten schuttingdelen worden op maat geleverd. Dat houdt in dat u zelf het formaat bepaalt. Hetzelfde geldt voor de kleur en de afwerking. Kies er bijvoorbeeld voor om het hout met een bepaalde kleur te laten behandelen met een olie of beits.  Als houten schuttingdelen niet helemaal bij uw tuin passen, kunt u ook een andere houten afscheiding kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Engels hekwerk, hardhout of een bamboe afscheiding? Alles is mogelijk.

Laat uzelf ontzorgen

De houten schuttingdelen zijn bij aflevering direct klaar voor gebruik. Wij impregneren het hout en zagen, maken en timmeren de schuttingdelen op maat. Het bouwen van een schutting in Heesch heeft u zo binnen no-time gedaan. U hoeft alleen maar de schuttingdelen aan elkaar te timmeren. Wij bieden u ook poorten én diverse verbindingsstukken.

Wat zijn de kosten voor uw schuttingdelen op maat?

Het is begrijpelijk dat u eerst meer zekerheid wilt hebben over de prijzen voordat u schuttingdelen gaat kopen. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. Al binnen twee dagen ontvangt u vervolgens een offerte op maat. Heeft u nog vragen over onze producten of de service die wij leveren? Of ontvangt u graag persoonlijk advies? Neem gerust contact op door te bellen naar 0412 - 452 718.  

Relevante pagina's

Houten balken kopen | Houten palen rond | Houten platen kopen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.