•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Met een houten afscheiding creëert u privacy in uw eigen achtertuin in Heesch. Door uw tuin af te schermen van de straat of de tuin van uw buren, kunt u pas écht ontspannen in uw tuin. Voor het kopen van houten schuttingdelen of elk ander type afscheiding bent u bij Van der Heijden Houthandel aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u een afscheiding die perfect bij uw tuin past.

Hoe ziet uw ideale houten afscheiding eruit?

Alle houten schuttingdelen worden op maat geleverd. Dat houdt in dat u zelf het formaat bepaalt. Hetzelfde geldt voor de kleur en de afwerking. Kies er bijvoorbeeld voor om het hout met een bepaalde kleur te laten behandelen met een olie of beits.  Als houten schuttingdelen niet helemaal bij uw tuin passen, kunt u ook een andere houten afscheiding kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Engels hekwerk, hardhout of een bamboe afscheiding? Alles is mogelijk.

Laat uzelf ontzorgen

De houten schuttingdelen zijn bij aflevering direct klaar voor gebruik. Wij impregneren het hout en zagen, maken en timmeren de schuttingdelen op maat. Het bouwen van een schutting in Heesch heeft u zo binnen no-time gedaan. U hoeft alleen maar de schuttingdelen aan elkaar te timmeren. Wij bieden u ook poorten én diverse verbindingsstukken.

Wat zijn de kosten voor uw schuttingdelen op maat?

Het is begrijpelijk dat u eerst meer zekerheid wilt hebben over de prijzen voordat u schuttingdelen gaat kopen. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. Al binnen twee dagen ontvangt u vervolgens een offerte op maat. Heeft u nog vragen over onze producten of de service die wij leveren? Of ontvangt u graag persoonlijk advies? Neem gerust contact op door te bellen naar 0412 - 452 718.  

Relevante pagina's

Houten balken kopen | Houten palen rond | Houten platen kopen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.