•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Voor welke toepassing bent u op zoek naar houten planken in de omgeving van Den Bosch? Wilt u een vlonder of poort plaatsen in uw tuin? Of heeft u houten platen nodig voor de afwerking van een wand? Bij Van der Heijden Houthandel in Heesch, niet ver van Den Bosch, vindt u in het ruime assortiment de houten planken waar u naar zoekt.

Houten planken die volledig naar uw wens zijn bij houthandel nabij Den Bosch

Onze persoonlijke service begint met deskundig advies. Of u nu los tuin- en timmerhout zoekt, of hout voor een schutting of tuinhuis, uw wensen staan altijd centraal. Nadat u ons uw wensen heeft verteld, wordt alles op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt of gezaagd. Wij gaan voor een duurzaam resultaat. Na de aflevering verdwijnen wij niet uit beeld. Ook voor onderhoud, uitbreiding of vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Zelf uw timmerwerken uitvoeren?

Wilt u na de levering van de houten planken in regio Den Bosch zelf aan de slag gaan? Wij bieden naast de planken perfect gereedschap en bevestigingsmateriaal, zodat u lekker zelf kunt timmeren. Laat u het timmerwerk toch liever aan een specialist over? Onze vakmannen verzorgen dat graag voor u. Voor meer informatie belt u naar 0412 - 452 718 of komt u langs in onze showroom. Het aanvragen van een offerte doet u eenvoudig online.

Relevante pagina's

Houten planken Brabant | Houten planken Eindhoven |Houten planken Nijmegen

Wilt u liever eerst ons advies?