•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

U heeft houten planken nodig voor bijvoorbeeld het aanleggen van een vlonder of het plaatsen van een schutting bij uw woning in de omgeving van Oss. Uiteraard zijn er nog vele andere projecten waarvoor houten planken van hoogwaardige kwaliteit vereist zijn. Dat is ook de reden waarom u voor uw hout of tuinhout naar Van der Heijden Houthandel vlak bij Oss komt. De materialen zijn van topkwaliteit en daarnaast ook duurzaam, onderhoudsvriendelijk of onderhoudsvrij en goed geconstrueerd. 

Voor alle projecten vindt u houten planken of tuinhout bij onze houthandel nabij Oss

Al meer dan dertig jaar weten particulieren, hoveniers, aannemers en bedrijven de weg te vinden naar onze houthandel in de omgeving van Oss. We staan allemaal graag klaar voor u. In het uitgebreide assortiment aan hout en tuinhout vindt u de geschikte duurzame houten planken voor ieder project in Oss, zoals rondhout of geïmpregneerd vurenhout. Om u optimaal van dienst te zijn, luisteren we altijd goed naar uw wensen om u vervolgens passend advies op maat te geven. Nadat de keuze voor de houten planken is gemaakt, maken wij het hout of tuinhout tot op de millimeter nauwkeurig voor u op bij onze houthandel in Heesch, vlak bij Oss. Vervolgens is het aan u om de timmerwerken zelf te verzorgen of over te laten aan onze vakmannen.

Kom langs bij onze houthandel vlak bij Oss om te starten met uw project

Het is begrijpelijk dat u zo snel mogelijk wil starten met uw project. Wacht daarom niet langer met het bestellen van de houten planken en kom langs in onze showroom in Heesch, niet ver van Oss, voor uw hout of tuinhout van hoogwaardige kwaliteit. Onze vakmensen weten alles van hout en staan u graag te woord. Voor vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar 0412 - 452 718 of te e-mailen naar info@houthandelvanderheijden.nl.

Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen