•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

U heeft houten planken nodig voor bijvoorbeeld het aanleggen van een vlonder of het plaatsen van een schutting in Oss. Uiteraard zijn er nog vele andere projecten waarvoor houten planken van hoge kwaliteit vereist zijn. Dat is ook de reden waarom u naar Van der Heijden Houthandel komt. De materialen zijn van hoge kwaliteit en daarnaast ook duurzaam, onderhoudsvriendelijk of onderhoudsvrij en goed geconstrueerd.

Voor alle projecten vindt u de houten planken bij houthandel nabij Oss

Al meer dan 30 jaar weten particulieren, hoveniers, aannemers en bedrijven de weg te vinden naar onze houthandel. We staan allemaal graag klaar voor u. In het uitgebreide assortiment vindt u de geschikte duurzame houten planken voor ieder project in Oss. Om u optimaal van dienst te zijn, luisteren we altijd goed naar uw wensen om vervolgens passend advies op maat te geven. Nadat de keuze voor de houten planken is gemaakt, maken wij alles tot op de millimeter nauwkeurig voor u. Vervolgens is het aan u om de timmerwerken zelf te verzorgen of over te laten aan onze vakmannen.

Start met uw project

Het is begrijpelijk dat u zo snel mogelijk wil starten met uw project. Wacht daarom niet langer met het bestellen van de houten planken en kom langs in onze showroom in Heesch, niet ver van Oss. Onze vakmensen weten alles van hout en staan u graag te woord. Voor vragen kunt u ook bellen naar 0412 - 452 718.

Relevante pagina's

Houten planken Nijmegen | Houten planken Rosmalen | Houten planken Tilburg

Wilt u liever eerst ons advies?