•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

U heeft houten planken nodig voor bijvoorbeeld het aanleggen van een vlonder of het plaatsen van een schutting in Oss. Uiteraard zijn er nog vele andere projecten waarvoor houten planken van hoge kwaliteit vereist zijn. Dat is ook de reden waarom u naar Van der Heijden Houthandel komt. De materialen zijn van hoge kwaliteit en daarnaast ook duurzaam, onderhoudsvriendelijk of onderhoudsvrij en goed geconstrueerd.

Voor alle projecten vindt u de houten planken bij houthandel nabij Oss

Al meer dan 30 jaar weten particulieren, hoveniers, aannemers en bedrijven de weg te vinden naar onze houthandel. We staan allemaal graag klaar voor u. In het uitgebreide assortiment vindt u de geschikte duurzame houten planken voor ieder project in Oss. Om u optimaal van dienst te zijn, luisteren we altijd goed naar uw wensen om vervolgens passend advies op maat te geven. Nadat de keuze voor de houten planken is gemaakt, maken wij alles tot op de millimeter nauwkeurig voor u. Vervolgens is het aan u om de timmerwerken zelf te verzorgen of over te laten aan onze vakmannen.

Start met uw project

Het is begrijpelijk dat u zo snel mogelijk wil starten met uw project. Wacht daarom niet langer met het bestellen van de houten planken en kom langs in onze showroom in Heesch, niet ver van Oss. Onze vakmensen weten alles van hout en staan u graag te woord. Voor vragen kunt u ook bellen naar 0412 - 452 718.

Relevante pagina's

Houten planken Nijmegen | Houten planken Rosmalen | Houten planken Tilburg

Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.