•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Van der Heijden Houthandel is een gerenommeerde houthandel in de omgeving van Nijmegen. Om precies te zijn, vindt u onze houthandel in het Brabantse Heesch. Onze showroom met een groot assortiment aan tuin- & timmerhout is al jarenlang een begrip in de omgeving. Kom bij ons langs en ontdek zelf waarom menig klusser, hovenier, aannemer en bedrijf keer op keer de weg vindt naar onze showroom aan de Bosschebaan 72.

Wat maakt onze houthandel nabij Nijmegen zo bijzonder?

Bij ons krijgt u altijd de allerbeste service. Dit begint met persoonlijk advies bij de aankoop van hout voor uw bouwproject in Nijmegen. Indien gewenst komen we. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan zorgen wij ervoor dat het hout aan al uw wensen voldoet. We zagen, maken of timmeren het hout voor u op maat. Dit doen we tot op de millimeter nauwkeurig.

Zelfs na aflevering gaat onze service verder

Nadat u hout heeft besteld bij onze houthandel, bezorgen wij uw bestelling bij u aan huis in Nijmegen. En zelfs hierna gaat onze dienstverlening verder. Na aflevering mag u ons altijd blijven raadplegen voor tips en adviezen. Ook zijn wij u van dienst met het onderhouden van het hout of het uitbreiden van uw bestelling.

Laat u inspireren en adviseren door onze specialisten

De specialisten in onze showroom weten werkelijk alles van hout. Zij staan voor u klaar met het beantwoorden van al uw vragen en bieden u advies op maat. Zien we u snel in onze showroom? Natuurlijk mag u ons ook altijd telefonisch contacteren. U bereikt ons door te bellen naar 0412 - 452 718. En weet u al precies welk hout u wilt bestellen? Vraag dan meteen online uw offerte aan

Relevante pagina's

Houthandel noord brabant | Houthandel rosmalen | Houthandel tilburg


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.