•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Van der Heijden Houthandel is een gerenommeerde houthandel in de omgeving van Nijmegen. Om precies te zijn, vindt u onze houthandel in het Brabantse Heesch. Onze showroom met een groot assortiment aan tuin- & timmerhout is al jarenlang een begrip in de omgeving. Kom bij ons langs en ontdek zelf waarom menig klusser, hovenier, aannemer en bedrijf keer op keer de weg vindt naar onze showroom aan de Bosschebaan 72.

Wat maakt onze houthandel nabij Nijmegen zo bijzonder?

Bij ons krijgt u altijd de allerbeste service. Dit begint met persoonlijk advies bij de aankoop van hout voor uw bouwproject in Nijmegen. Indien gewenst komen we. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan zorgen wij ervoor dat het hout aan al uw wensen voldoet. We zagen, maken of timmeren het hout voor u op maat. Dit doen we tot op de millimeter nauwkeurig.

Zelfs na aflevering gaat onze service verder

Nadat u hout heeft besteld bij onze houthandel, bezorgen wij uw bestelling bij u aan huis in Nijmegen. En zelfs hierna gaat onze dienstverlening verder. Na aflevering mag u ons altijd blijven raadplegen voor tips en adviezen. Ook zijn wij u van dienst met het onderhouden van het hout of het uitbreiden van uw bestelling.

Laat u inspireren en adviseren door onze specialisten

De specialisten in onze showroom weten werkelijk alles van hout. Zij staan voor u klaar met het beantwoorden van al uw vragen en bieden u advies op maat. Zien we u snel in onze showroom? Natuurlijk mag u ons ook altijd telefonisch contacteren. U bereikt ons door te bellen naar 0412 - 452 718. En weet u al precies welk hout u wilt bestellen? Vraag dan meteen online uw offerte aan

Relevante pagina's

Houthandel noord brabant | Houthandel rosmalen | Houthandel tilburg


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.