•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Van der Heijden Houthandel is een gerenommeerde houthandel in de omgeving van Nijmegen. Om precies te zijn, vindt u onze houthandel in het Brabantse Heesch. Onze showroom met een groot assortiment aan tuin- & timmerhout is al jarenlang een begrip in de omgeving. Kom bij ons langs en ontdek zelf waarom menig klusser, hovenier, aannemer en bedrijf keer op keer de weg vindt naar onze showroom aan de Bosschebaan 72.

Wat maakt onze houthandel nabij Nijmegen zo bijzonder?

Bij ons krijgt u altijd de allerbeste service. Dit begint met persoonlijk advies bij de aankoop van hout voor uw bouwproject in Nijmegen. Indien gewenst komen we. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan zorgen wij ervoor dat het hout aan al uw wensen voldoet. We zagen, maken of timmeren het hout voor u op maat. Dit doen we tot op de millimeter nauwkeurig.

Zelfs na aflevering gaat onze service verder

Nadat u hout heeft besteld bij onze houthandel, bezorgen wij uw bestelling bij u aan huis in Nijmegen. En zelfs hierna gaat onze dienstverlening verder. Na aflevering mag u ons altijd blijven raadplegen voor tips en adviezen. Ook zijn wij u van dienst met het onderhouden van het hout of het uitbreiden van uw bestelling.

Laat u inspireren en adviseren door onze specialisten

De specialisten in onze showroom weten werkelijk alles van hout. Zij staan voor u klaar met het beantwoorden van al uw vragen en bieden u advies op maat. Zien we u snel in onze showroom? Natuurlijk mag u ons ook altijd telefonisch contacteren. U bereikt ons door te bellen naar 0412 - 452 718. En weet u al precies welk hout u wilt bestellen? Vraag dan meteen online uw offerte aan

Relevante pagina's

Houthandel noord brabant | Houthandel rosmalen | Houthandel tilburg


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.