•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Vlonderplanken die geïmpregneerd zijn, vergroten uw leefruimte buiten. Naast dat het ontzettend praktisch is, zien vlonderplanken er ook erg mooi uit. In ons assortiment vindt u vlonderplanken die geïmpregneerd en geprofileerd zijn. De geprofileerde zijde zorgt voor een landelijke en unieke look. 

Vlonderplanken die geïmpregneerd zijn, brengen diverse voordelen met zich mee

Bij Van der Heijden Houthandel vindt u materialen van hoogwaardige kwaliteit. Vlonderplanken die geïmpregneerd zijn, brengen verschillende voordelen met zich mee. Zo heeft u geen last van houtrot met deze houten planken, waardoor u voor een lange periode van uw vlonder geniet. Hout wordt aangetast door verschillende weersomstandigheden, maar ook door insecten. Bij geïmpregneerde vlonderplanken heeft u hier geen last van. Het hout is behandeld met chemicaliën waardoor het hout flink versterkt is. 

Vraag advies over de afmetingen

Naast geïmpregneerde vlonderplanken beschikken wij over een uitgebreid assortiment met verschillende soorten hout die voor diverse doeleinden gebruikt worden. Onze producten zijn op voorraad zodat u snel aan uw project kunt beginnen. Weet u precies welke afmetingen u van onze vlonderplanken die geïmpregneerd zijn nodig heeft? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de website. Ook als u nog advies nodig heeft over de afmetingen helpen wij u graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 0412 - 452 718

Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.