•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Vlonderplanken die geïmpregneerd zijn, vergroten uw leefruimte buiten. Naast dat het ontzettend praktisch is, zien vlonderplanken er ook erg mooi uit. In ons assortiment vindt u vlonderplanken die geïmpregneerd en geprofileerd zijn. De geprofileerde zijde zorgt voor een landelijke en unieke look. 

Vlonderplanken die geïmpregneerd zijn, brengen diverse voordelen met zich mee

Bij Van der Heijden Houthandel vindt u materialen van hoogwaardige kwaliteit. Vlonderplanken die geïmpregneerd zijn, brengen verschillende voordelen met zich mee. Zo heeft u geen last van houtrot met deze houten planken, waardoor u voor een lange periode van uw vlonder geniet. Hout wordt aangetast door verschillende weersomstandigheden, maar ook door insecten. Bij geïmpregneerde vlonderplanken heeft u hier geen last van. Het hout is behandeld met chemicaliën waardoor het hout flink versterkt is. 

Vraag advies over de afmetingen

Naast geïmpregneerde vlonderplanken beschikken wij over een uitgebreid assortiment met verschillende soorten hout die voor diverse doeleinden gebruikt worden. Onze producten zijn op voorraad zodat u snel aan uw project kunt beginnen. Weet u precies welke afmetingen u van onze vlonderplanken die geïmpregneerd zijn nodig heeft? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de website. Ook als u nog advies nodig heeft over de afmetingen helpen wij u graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 0412 - 452 718

Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.