•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Waarom wordt vurenhout massaal verwerkt tot balken voor in de achtertuin? Met deze flexibele en makkelijk bewerkbare houtsoort kunt u alle kanten uit. Door vurenhout te impregneren voegt u bepaalde eigenschappen of een bepaald uiterlijk toe aan het hout. Met balken van vurenhout weet u dus altijd zeker dat ze perfect bij de rest van uw tuin passen. Voor een veelzijdig aanbod aan houten balken bent u bij Van der Heijden Houthandel aan het juiste adres.

Zo kiest u altijd de juiste vurenhout balken uit ons assortiment

Met balken van vurenhout zijn de mogelijkheden voor uw project oneindig. Doordat dit materiaal gemakkelijk is om te bewerken, kunt u er alle kanten mee op. Van een tuinhuis tot aan een schutting, balken van vurenhout zijn er perfect voor. Voor ieder project vindt u de juiste balken. Dit aanbod kan het echter ook lastig maken om te beslissen. Daarom voorzien wij u van uitgebreid advies. Vertel ons uw wensen voor de houten balken. Op basis daarvan krijgt u vervolgens advies op maat. Zo weet u zeker dat u het juiste materiaal uitkiest voor uw project.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Dankzij het advies van onze specialisten bestelt u altijd het juiste type hout. Voor advies op maat neemt u contact met ons op door ge bellen naar 0412 - 452 718 of komt u langs in de showroom in Heesch. Weet u al precies welke vurenhout balken u wilt bestellen? Vraag dan direct een offerte aan. Dit doet u heel gemakkelijk via onze website. 

Relevante pagina's

Zweeds rabat geimpregneerd | Betonpalen kopen | Betonplex kopen


Wilt u liever eerst ons advies?