•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Waarom wordt vurenhout massaal verwerkt tot balken voor in de achtertuin? Met deze flexibele en makkelijk bewerkbare houtsoort kunt u alle kanten uit. Door vurenhout te impregneren voegt u bepaalde eigenschappen of een bepaald uiterlijk toe aan het hout. Met balken van vurenhout weet u dus altijd zeker dat ze perfect bij de rest van uw tuin passen. Voor een veelzijdig aanbod aan houten balken bent u bij Van der Heijden Houthandel in Heesch aan het juiste adres.

Zo kiest u altijd de juiste vurenhout balken uit ons assortiment

Met balken van vurenhout zijn de mogelijkheden voor uw project oneindig. Doordat dit materiaal gemakkelijk is om te bewerken, kunt u er alle kanten mee op. Van een tuinhuis tot aan een schutting, balken van vurenhout zijn er perfect voor. Voor ieder project vindt u de juiste balken. Dit aanbod kan het echter ook lastig maken om te beslissen. Daarom voorzien wij u van uitgebreid advies. Vertel ons uw wensen voor de houten balken. Op basis daarvan krijgt u vervolgens advies op maat. Zo weet u zeker dat u het juiste materiaal uitkiest voor uw project.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Dankzij het advies van onze specialisten in Heesch bestelt u altijd het juiste type hout. Voor advies op maat neemt u contact met ons op door ge bellen naar 0412 - 452 718 of komt u langs in de showroom in Heesch. Weet u al precies welke vurenhout balken u wilt bestellen? Vraag dan direct een offerte aan. Dit doet u heel gemakkelijk via onze website. 

Relevante pagina's

Zweeds rabat geimpregneerd | Betonpalen kopen | Betonplex kopen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.