•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Waarom wordt vurenhout massaal verwerkt tot balken voor in de achtertuin? Met deze flexibele en makkelijk bewerkbare houtsoort kunt u alle kanten uit. Door vurenhout te impregneren voegt u bepaalde eigenschappen of een bepaald uiterlijk toe aan het hout. Met balken van vurenhout weet u dus altijd zeker dat ze perfect bij de rest van uw tuin passen. Voor een veelzijdig aanbod aan houten balken bent u bij Van der Heijden Houthandel in Heesch aan het juiste adres.

Zo kiest u altijd de juiste vurenhout balken uit ons assortiment

Met balken van vurenhout zijn de mogelijkheden voor uw project oneindig. Doordat dit materiaal gemakkelijk is om te bewerken, kunt u er alle kanten mee op. Van een tuinhuis tot aan een schutting, balken van vurenhout zijn er perfect voor. Voor ieder project vindt u de juiste balken. Dit aanbod kan het echter ook lastig maken om te beslissen. Daarom voorzien wij u van uitgebreid advies. Vertel ons uw wensen voor de houten balken. Op basis daarvan krijgt u vervolgens advies op maat. Zo weet u zeker dat u het juiste materiaal uitkiest voor uw project.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Dankzij het advies van onze specialisten in Heesch bestelt u altijd het juiste type hout. Voor advies op maat neemt u contact met ons op door ge bellen naar 0412 - 452 718 of komt u langs in de showroom in Heesch. Weet u al precies welke vurenhout balken u wilt bestellen? Vraag dan direct een offerte aan. Dit doet u heel gemakkelijk via onze website. 

Relevante pagina's

Zweeds rabat geimpregneerd | Betonpalen kopen | Betonplex kopen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.