•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Houten balken kunt u kopen onder verschillende namen. Ribben, spanten, binten, sporen, dakliggers, gordingen, allemaal namen voor hetzelfde constructie element. Balken worden al sinds mensenheugenis gebruikt als ondersteunende constructies. En met goede reden! Maak van uw project een stevig geheel door de juist houten balken te kopen bij Van der Heijden Houthandel. 

Waarom u betonpalen komt kopen bij Van der Heijden Houthandel

De eigenschappen van betonpalen zijn u wel duidelijk, maar waarom zou u ze kopen bij Van der Heijden Houthandel? Omdat onze betonconstructies prefab worden aangeleverd. Dat betekent dat ze kant en klaar uit de fabriek komen en dus direct klaar zijn voor gebruik. Dat maakt ze een stuk voordeliger dat betonpalen die een leverancier nog moet gieten of die u zelf nog moet afwerken. Voorkom extra werk en extra kosten door uw betonpalen bij Van der Heijden Houthandel te kopen. Uw tijd en geld besteedt u liever aan andere projecten, toch?

Bel voor advies over toepassingsmogelijkheden

Vooral als u zelf aan de slag gaat is het fijn als uw leverancier vragen kan beantwoorden over zowel de producten als de toepassingen daarvan. Bij Van der Heijden Houthandel werken enkel vakmensen met veel kluservaring. Zij helpen u graag op weg met tips en adviezen. Hiervoor belt u met 0412 – 452 718 of kom gezellig langs in de showroom.

Relevante pagina's

Betonplex kopen | Betonpoeren kopen | Douglas hout kopen


Wilt u liever eerst ons advies?