•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Bouw sneller, veiliger, makkelijker en met zekerheid van kwaliteit door prefab betonpoeren te kopen bij Van der Heijden Houthandel. Bedenk van tevoren met welk doel u betonpoer gaat kopen, dan kunnen onze vakmensen u bijstaan met advies en betaalt u altijd een scherpe prijs.

Prefab betonpoeren kopen om sneller, makkelijker en veiliger te bouwen

Prefab is een afkorting voor ‘pre-fabricated’. Dat betekent dat het product van tevoren in de fabriek al wordt geproduceerd. Wat heeft u daar dan aan? Allereerst voldoet ieder betonpoer die u bij ons kunt kopen aan de meest strenge veiligheidseisen die gelden voor bedrijven die betonproducten fabriceren. U krijgt dus altijd een betrouwbaar en veilig product. Prefab betonpoeren hebben als tweede voordeel dat u ze kant-en-klaar kunt kopen. Zo vindt u in ons assortiment in Heesch een betonpoer met een ingebouwde, verstelbare paalsteun. U graaft de poer in, schroeft de paal erop en klaar is Kees!

Een prefab betonpoer kopen is beter voor het milieu

Nog een mooi voordeel van prefab betonpoeren is dat u hiermee kiest voor een meer milieuvriendelijke oplossing. Hoe? Omdat een prefab betonpoer op een locatie wordt geproduceerd. Bij reguliere betonproducten wordt het cement naar de producent gebracht die het in de juiste vorm giet en laat uitharden. Vervolgens gaat het naar de leverancier die het product nog aan moet passen of moet afwerken om aan zijn klantvragen te voldoen. Dat betekent extra transport. En de middelen en gereedschappen om de betonpoer te maken worden inefficiënt ingezet. Door prefab betonpoeren bij Van der Heijden Houthandel in Heesch te kopen kiest u voor een beter milieu. En dat willen we allemaal, nietwaar?

Snelheid is een groot voordeel van prefab dus wacht niet langer en vraag uw offerte aan

Het zou zonde zijn om een van de grootste voordelen van prefabbeton teniet te doen door te lang te wachten. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan, dan gaan we direct voor u aan de slag. Vragen? We beantwoorden ze graag in onze showroom of als u belt naar 0412 – 452 718

Relevante pagina's

Douglas hout kopen | Douglas of geimpregneerd vuren | Douglas oss


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.