•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Bouw sneller, veiliger, makkelijker en met zekerheid van kwaliteit door prefab betonpoeren te kopen bij Van der Heijden Houthandel. Bedenk van tevoren met welk doel u betonpoer gaat kopen, dan staan onze vakmensen u bij met deskundig advies. U betaalt bij ons altijd een scherpe prijs en profiteert van uitgebreide service. Ontdek ons ruime assortiment voor het kopen van betonpoeren!

Prefab betonpoeren kopen om sneller, makkelijker en veiliger te bouwen

Prefab is een afkorting voor ‘pre-fabricated’. Dat betekent dat het product van tevoren in de fabriek is geproduceerd. Wat heeft u daar dan aan? Allereerst voldoet ieder betonpoer die u bij ons kunt kopen aan de meest strenge veiligheidseisen die gelden voor bedrijven die betonproducten fabriceren. U krijgt dus altijd een betrouwbaar en veilig product. Prefab betonpoeren hebben als tweede voordeel dat u ze kant-en-klaar kunt kopen. Zo vindt u in ons assortiment een betonpoer met ingebouwde, verstelbare paalsteun. U graaft de poer in, schroeft de betonpaal erop en klaar is Kees!

Prefab betonpoer kopen is beter voor het milieu

Nog een mooi voordeel van het kopen van prefab betonpoer is dat u hiermee kiest voor een milieuvriendelijke oplossing, omdat een prefab betonpoer op locatie wordt geproduceerd. Bij reguliere betonproducten wordt het cement naar de producent gebracht, die het in de juiste vorm giet en laat uitharden. Vervolgens gaat het naar de leverancier die het product nog aan moet passen of moet afwerken om aan zijn klantvragen te voldoen. Dat betekent allemaal extra transport. Daarnaast worden de middelen en gereedschappen om de betonpoer te maken op deze manier, inefficiënt ingezet. Door prefab betonpoeren bij onze houthandel vlak bij Eindhoven te kopen kiest u daarom voor een beter milieu. Dat willen we natuurlijk allemaal, nietwaar?

Wacht niet langer en vraag uw offerte voor prefab betonpoeren aan

Het zou zonde zijn om een van de grootste voordelen van prefabbeton teniet te doen door te lang te wachten met het kopen van betonpoer. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan voor het kopen van betonpoeren, dan gaan we direct voor u aan de slag. Heeft u vragen? We beantwoorden ze graag in onze showroom in Heesch, vlak bij Den Bosch. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0412 – 452 718 of door een e-mail te sturen naar info@houthandelvanderheijden.nl. Wij adviseren u graag over het kopen van betonpoer!

Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen