•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Bouw sneller, veiliger, makkelijker en met zekerheid van kwaliteit door prefab betonpoeren te kopen bij Van der Heijden Houthandel. Bedenk van tevoren met welk doel u betonpoer gaat kopen, dan kunnen onze vakmensen u bijstaan met advies en betaalt u altijd een scherpe prijs.

Prefab betonpoeren kopen om sneller, makkelijker en veiliger te bouwen

Prefab is een afkorting voor ‘pre-fabricated’. Dat betekent dat het product van tevoren in de fabriek al wordt geproduceerd. Wat heeft u daar dan aan? Allereerst voldoet ieder betonpoer die u bij ons kunt kopen aan de meest strenge veiligheidseisen die gelden voor bedrijven die betonproducten fabriceren. U krijgt dus altijd een betrouwbaar en veilig product. Prefab betonpoeren hebben als tweede voordeel dat u ze kant-en-klaar kunt kopen. Zo vindt u in ons assortiment in Heesch een betonpoer met een ingebouwde, verstelbare paalsteun. U graaft de poer in, schroeft de paal erop en klaar is Kees!

Een prefab betonpoer kopen is beter voor het milieu

Nog een mooi voordeel van prefab betonpoeren is dat u hiermee kiest voor een meer milieuvriendelijke oplossing. Hoe? Omdat een prefab betonpoer op een locatie wordt geproduceerd. Bij reguliere betonproducten wordt het cement naar de producent gebracht die het in de juiste vorm giet en laat uitharden. Vervolgens gaat het naar de leverancier die het product nog aan moet passen of moet afwerken om aan zijn klantvragen te voldoen. Dat betekent extra transport. En de middelen en gereedschappen om de betonpoer te maken worden inefficiënt ingezet. Door prefab betonpoeren bij Van der Heijden Houthandel in Heesch te kopen kiest u voor een beter milieu. En dat willen we allemaal, nietwaar?

Snelheid is een groot voordeel van prefab dus wacht niet langer en vraag uw offerte aan

Het zou zonde zijn om een van de grootste voordelen van prefabbeton teniet te doen door te lang te wachten. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan, dan gaan we direct voor u aan de slag. Vragen? We beantwoorden ze graag in onze showroom of als u belt naar 0412 – 452 718

Relevante pagina's

Douglas hout kopen | Douglas of geimpregneerd vuren | Douglas oss


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.