•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Wat geeft voor u de doorslag bij het kiezen van een houthandel in de buurt van Eindhoven? Een uitgebreid assortiment met de hoogste kwaliteit hout? Uitgebreide service waarbij uw wensen centraal staan? Of maatwerk dat tot op de millimeter nauwkeurig wordt geleverd? U vindt het allemaal, en meer, bij Van der Heijden Houthandel. Al sinds 1986 leveren wij het beste hout voor verschillende projecten in de regio, waarbij een uitstekende service centraal staat.

Ga voor het beste eindresultaat met hoogwaardig hout van de houthandel nabij Eindhoven

Of u nu kiest voor vurenhout, Red Cedar, Douglas hout of eiken, u ontvangt bij onze houthandel in de buurt van Eindhoven altijd hout van de hoogste kwaliteit. Hoe wij dit garanderen? We geven u tot wel 10 jaar garantie op ons geleverde hout (met uitzondering van douglas hout). Zo weet u zeker dat u nog jarenlang plezier heeft van uw nieuwe tuinhuis, schutting of veranda.

Wist u dat wij het hout bij u afleveren in Eindhoven?

Is het onhandig om de producten met uw eigen auto op te halen bij onze houthandel in de buurt van Eindhoven? Ons vakkundige personeel levert het hout voor uw vlonder, tuinhuis of schutting snel bij u thuis af.

Direct duidelijkheid met een overzichtelijke offerte

Wilt u direct duidelijkheid over wat het hout u gaat kosten? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan. Zo heeft u direct duidelijkheid over wat het u gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Liever persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom of bel ons via 0412 - 452 718.

Relevante pagina's

Houthandel nijmegen | Houthandel noord brabant | Houthandel rosmalen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.